reklama
Chilove
Początkująca w BB
Ja nie chciałam mówić zbyt wcześnie no ale są święta i rozważamy czy powidziec w wigilię, będziemy u dwóch rodzin kwestia tego co będzie w poniedziałek na USGInformowałyście rodzinę? U mnie narazie nikt nie wie. Spytałam męża co chcę na święta odpowiedział, że córkę także czekam z prezentem haha, ale już mi ciężko wytrzymać było dlatego się zapisałam tutaj![]()
Dorka66
Fanka BB :)
U mnie siłą rzeczy narzeczony wie, ale przez poprzednie dwa niepowodzenia postanowiliśmy nic nie mówić nikomu dopóki nie będziemy mieć pewności, że wszystko jest ok. Chociaż też właśnie mówiłam wczoraj, że święta, taki magiczny czas żeby wszystkim powiedzieć, ale no, za wcześnie więc nic nie powiemyInformowałyście rodzinę? U mnie narazie nikt nie wie. Spytałam męża co chcę na święta odpowiedział, że córkę także czekam z prezentem haha, ale już mi ciężko wytrzymać było dlatego się zapisałam tutaj![]()
Nie, zdecydowanie nie.Informowałyście rodzinę? U mnie narazie nikt nie wie. Spytałam męża co chcę na święta odpowiedział, że córkę także czekam z prezentem haha, ale już mi ciężko wytrzymać było dlatego się zapisałam tutaj![]()
Chociaż czasem kusi, żeby to z siebie wyrzucić
Passtelova
Idealnie by było powiedzieć na święta. Ale jednak się boimy powtórki 
Chilove
Początkująca w BB
U nas podobnieIdealnie by było powiedzieć na święta. Ale jednak się boimy powtórki![]()
O biochemicznej z października nikt nie wie, ale o naszej pierwszej stracie wiedza no i wiadomo nic przyjemnego, stąd też się wahamy czy mówić czy nie
Bandytka_hej
Zaangażowana w BB
Ja jestem tak niedyskretna - wszystkie (3) przyjaciółki wiedzą, narzeczony teżInformowałyście rodzinę? U mnie narazie nikt nie wie. Spytałam męża co chcę na święta odpowiedział, że córkę także czekam z prezentem haha, ale już mi ciężko wytrzymać było dlatego się zapisałam tutaj![]()
Chyba mi hormony szaleją / marznę cały czas a w nocy taaaka spocona jestem jakbym chora była. Ale cieszę się każdym tym objawem i chce więcej
W pracy od stycznia muszę się w biurze pojawić raz w tygodniu - miałam nadzieję że utrzymam w tajemnicy ciążę do 4 miesiąca, ale raczej się to nie uda. W drugiej ciąży już w okolicach 8-10 tygodnia brzuszek był widoczny, spodziewam się tego samego teraz. I będę miała obawy przed powodzeniem w pracy, bo robimy duuuuzy projekt i na samą myśl mam stresa
Passtelova
A który nifty wybierasz? O mojej, oprócz partnera wie jego przyjaciel, dwie przyjaciółki, które bardzo mnie wspierały po poprzedniej stracie i cała grupa mamusiek z ciąży z synemJa jestem tak niedyskretna - wszystkie (3) przyjaciółki wiedzą, narzeczony teżrodziny poinformujemy po testach nifty.
Chyba mi hormony szaleją / marznę cały czas a w nocy taaaka spocona jestem jakbym chora była. Ale cieszę się każdym tym objawem i chce więcejw poniedziałek lecę na betę - cały tydzień nie robiłam, zobaczymy co tam wyjdzie.
W pracy od stycznia muszę się w biurze pojawić raz w tygodniu - miałam nadzieję że utrzymam w tajemnicy ciążę do 4 miesiąca, ale raczej się to nie uda. W drugiej ciąży już w okolicach 8-10 tygodnia brzuszek był widoczny, spodziewam się tego samego teraz. I będę miała obawy przed powodzeniem w pracy, bo robimy duuuuzy projekt i na samą myśl mam stresa![]()
reklama
Oj ja bez kawy żyć nie mogę, co ciekawe w pierwszej ciąży od razu mnie od niej odrzuciło a tym razem nic, więc korzystam i piję. Niestety aż dwie dziennie, ale nie są mocne. Trzymam kciuki za to żeby Cię tym razem cukrzycowe cholerstwo ominęłoDzień dobryja właśnie pije kawę, nie wiem czy zgodnie z obecnymi zaleceniami można ale ja piję
byłam rano na badaniach. Ciekawe jak mi wyjdzie cukier. W poprzedniej ciąży od 6tc miałam stwierdzona cukrzycę
obawiam się powtórki ale cóż zrobić