• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpniowki 2011

witam dziewczyny :D jak tam u was nastroje dzis?? u mnie jako-tako bylam u weta z psem wizyta-5 min rachunek 70 funtow masakra niewspominajac ze 23.12 wydalismy na weta 970 funtow .......... zbankrutuje z tymi psami :(((

kahaka trzymam kciuki za ciebie i mam nadzieje ze bezie ok z fasolka, a praca sie nie martw, jakos to bedzie zawsze sie jakos uklada ...
saga sex bez orgazmu ?!?!?!?!?! to po co wogole ?

ja tez ledwo nadazam za glownym... coprawda czytam wszystko ale odpisywac to juz ciezko....

oli tez mi sie wydaje ze pozniej sie troche uspokoi, juz bylo pare osob co napisalo 3-10 postow i znikly... zobaczymy za miesiac dwa...

sciskam was mjilego wiczoraka zycze :)
ide zytac glowny pewnie chwilke zajmie mi ...:))

reklama
kamilaedi hej :) u mnie nastroj b.dobrze, wlasnie czipsy wcinam. Oprocz tego, ze moje piersi nie mieszcz sie w moj dotychczasowy stanik to wszystko ok ;))

kahaka trzymam &&& za wizyte, z praca sie jakos uloy :)

A na ogolnym ja tez sie nie udzialam, czasami ... Nie czytam nawet bo juz mam duzo watkow i ni wyrabiam. :)

kamila, no to nieźle sobie wet liczy...
Ja sobie podsumowałam ile do tej pory wydałam na ciążę - 413 zł, ale nie liczyłam wszystkiego przed ciążą (tzn badań, jak nie mogliśmy zajść, kwasów foliowych, hormonów, które rok brałam). To jaka kota się do sierpnia uzbiera :O
Mam nadzieję, że mnei nie wywalicie z zamkniętego, dlatego, że się na głównym mało udzielam ;)
U mnie dalej plamienie - jasny brąz, beż. Nic mnie nie boli, więc liczę, że to przez ten termin @. Jak myślicie?
Jutro na szczęście wolne, to sobie poleżę, a piątek też mam wolny.

Kahaka wlasnie te plamienia moga miec zwiazek z !@...3 mam kciuki i na pewno cza szleci szybko do wizyty;-)a praca sie nie pozrejmuj dziecko teraz najwazniejsze;-)
Tonya przykrpo mize tak sie meczysz...
Ciesze sie ze ja mam gina spoko bez problemu dlala mi l-4 i jest ok, ja juz tez nie nadazam zaczelam watek ale teraz ciezko mi sie tAM odnalezc dobrze e mamy zamkniete przynajmniej mozemy na luzie pogadac z tymi co chcemy ciesze sie ze ejstescie dziewuszki;*
kamila niezle jaja z psami a jak dojdzie dzidzia to dopiero bdziesz miala;p
co do stanikow juz sie nie miesze od miesiaca musialam kupic nowyi i musze uraczyc sie drygim na zmiane;-)

kahaka nikt cie nie wywali, ja tez sie malo na glownym uzielam poprostu nie nadazam uspokoi sie zobaczycie :) tu jest cicho milo i spokojnie :)
kahaka wazne ze nie masz zywo czerwonej krwi- to jest zly znak, a probowalas zdzwonic do gina ? i sie go poprostu zapytac o te plamienia?

ja i mam duzo sluzu- bialy bez wonny, gesty- ktoras ma tak? az czasem lece do lazienki sprawdzic czy nie krwawie ... mowie wam bardzo duzo ...

kamilaedi mam nadzieję, że nic groźnego nie dolega psiakowi :), my na początku też wydaliśmy na naszego fortunę taki był zaniedbany.
Nas ciążę już wydaliśmy jakieś 950 zł z badaniami, USG, witaminami itd.....Poprzednia jak obliczyliśmy kosztowała nas ok 6 tyś, ale poród mieliśmy już za darmo, ufff
saga mam nadzieję, że uda ci się to zwolnienie załatwić.
kahaka mam nadzieję, że będzie dobrze, takie plamienia mogą się pojawiać

Hm a mi się tak marzy większy stanik :), ale nie mam co w niego wsadzić hihihihhi

sunia miala cesarke ... szczeniak nam utknol podczas porodu i cala akcja byla.... niespalam dwa dni przez te moje burki :) spadam spac :) jakis filmik na dobranoc i ZzzZZzzZZ dobranoc dziewczyny :) do jutra

reklama
kahaka pewnie ze cie nie wywalimy :)) Ja sie prawie wcale nie udzielam, za duzo watkow i jakos sie nie moge odnalesc :))
kamila ja od poczatku ciazy mam wiecej sluzu niz zwykle, ale nie tak zeby myslec ze to @. Jest on biało - przezroczysty taki ... no... nie umiem okreslic :))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry