reklama

Sierpniowki 2011

Kamila, ja też mam dużo śluzu - taki biało-przezroczysty, jak musia, ale naprawdę sporo, bo jak wstaję, to mam wrażenie, że @ dostałam. Ale to penie też wina luteiny, bo biorę dopochwowo.
Dobrze, że dziś wolne, trochę poleżę. Na 12 umówiłam się na rozmowę w sprawie pracy. Jest u nas taka Akademia Nauki (zajęcia dodatkowe dla dzieci) i okazało się, że to prowadzi moja koleżanka z liceum i idę z nią pogadać. Ale to by była praca tylko na parę godzin, jednak dobre i to.
Miłego dnia babeczki. Humor mam dzis lepszy, to może nie będę marudzić ;)

reklama
Kahaka trzymam kciuki za rozmowe ;-)
Kamila ja mam to samoz e śluzem, teraz walcze z z infekcja mam tabsy dowciapne;/ ale spoko byle przeszlo opryszczka pomalu znika....teraz ide ponurkowac i zrobic sobie i mężusiowi 1 wspolny obiadek ;-) do pozniej kochane;-)

Dziewczyny, ja dziś czuję się strasznie, nie mogę patrzeć na mojego K mam nadzieję, że to przez hormony bo przecież jesteśmy zgraną parą. Dziś mam trochę wyrzut bo kazałam mu dosłownie spie....ać :(((((((((. Kuźwa też tak macie czasem.
szuszu witaj w naszym gronie :))))))))))) super, że dołączyłaś
kahaka daj znać jak rozmowa &&&&&&&&

witam dziewczyny :) ja dzis dosc nerwowy nastroj w pracy, ale jeszcze jutro i weekend :) slychajcie wiecoe cos o szczepieniu na grype w ciazy? czy to bezpieczne dla fasolki?

kahaka trzymam kciuki za rozmowe :) daj znac co i jak :) &&&&&&&&&&&&&&&&
oli ja mojego T tez czasem mam ochote zabic!!! nigdy wczesniej sie nie klocilismy jak teraz... wiec to chyba hormony...
szuszu witam na zamknietym :))

A więc dziewczynki słuchajcie: byłam na rozmowie w Akademii Nauki (możecie sobie znaleźć w necie ich stronę). Okazało się, że jest to prowadzone przez moją znajomą jeszcze z liceum :) Tam są głównie zajęcia z jęż angielskiego oraz z szybkiego czytania, ale otwiera się grupa maluszków, w której ja miałabym prowadzic zajęcia. Będą to 2 latki :) I będę tez pomagać w zajęciach dla 3-4 latków. Będzie to tylko kilka godz tygodniowo, ale dobre i to. No i ona zgodziła się, żebym była bez umowy, żebym mogła jednocześnie zarejestrować się w UP.
Dziś dostałam jeszcze maila z propozycją pracy jako opiekunka do dziecka, więc zobaczymy.
No i w ogóle dowiedziałam się, że jeżeli przed końcem umowy (w środe jestem ostatni dzień w pracy) dostarczę L4, to ZUS będzie mi musiał płacić chorobowe. Więc we wtorek będę błagać gin, żeby mi wystawiła.
Oli, ja z moim mężem jakos specjalnie się nie kłócę, ale mam mniejszą ochotę chociażby na przytulenie.
kamila
, z tą szczepionką, to wydaje mi się, że to niebezpieczne - generalnie po szczepionkach nie zaleca się zachodzić od razu w ciążę, więc podejrzewam, że szczepienie w ciązy też nie bardzo.

reklama
ufff czyli nie jestem sama, ja się przestaję odzywać, ale na szczęście Kuba ma taki charakter, że od razu rozładowuje atmosferę.

Kahaka zwolnienie możesz ciągnąć do końca i macierzyński wtedy też ci się będzie należał, też ZUS będzie płacił, tylko nie rejestrujesz się w urzędzie pracy :)))))) POWODZENIA

Dzięki dziewczyny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry