reklama

Sierpniowki 2011

Musia, nowy szef nie zawsze oznacza zwolnienia, także głowa do góry;-)
Kahaka, myślę że gdyby ciąża obumarła była to już byś poroniła..a tak to zgadzam się z dziewczynami, że po prostu super ciążę przechodzisz:-)
Mi przeszły już prawie zupełnie mdłości, zostały tylko bolące piersi. i to jedyny mój objaw ciąży..;-)

reklama
dziękuję Wam, kochane jesteście, że tak mnie pocieszacie. Na szczęście do wtorku niedaleko.
Musia, nie martw się na zapas, może ten nowy szef będzie lepszy od starego ;)

My dziś wybieramy się do teściów. Nie mam za bardzo ochoty, ale mój mąż bardzo chce, to pojadę :/ Poza tym pospałam dziś, bo wstałam po 10 :O
MIłego dnia Wam życzę.

musia trzymam kciuki za męża, my też mamy podobny problem, także doskonale Cię rozumiem
kahaka będzie kochana dobrze, ciesz się, tym że tak cudownie ciążę przechodzisz, głowa do góry.
kamila u mnie też się syf piętrzy

A ja mam pytanie. Aż wstyd mi się przyznać, ale nie mogę na ludzi patrzeć tak mnie wpieniają. Nawet tacy co to mam z nimi bardzo dobry kontakt. Od razu skacze mi ciśnienie :/// Dziś przyszły dzieci z pierwszego małżeństwa mojego K. normalnie mam z nimi super kontakt, syn mi dużo pomaga, wpada czasem w tygodniu nawet jak ojca nie ma, a dziś normalnie go o wszystko opieprzam ://///Staram się tego nie okazywać, ale chwilami mnie ponosi. Kuźwa już nawet mi przeszkadza, że zrobiłam zakupy, sama przytargałam , a oni wszystko zjedli. HELP dziewczyny jestem sobą załamana dziś. Czy któraś też ma tak???

nie przejmuj sie oli :) mnie nerwy tez szarpia strasznie z T klocilismy sie przez tydzien non stop- teraz (odpukac...) jest troszke lepiej... w pracy mam ochote prawie wszystkich zabic... najlepiej zeby sie wogole do mnie nie odzywali.... ze znajomymi tez ogranicone spotkania bo ja wiecznie jestem zirytowana, zla, nie zadowolona... licze ze niedlugo mi to minie....

Ja też mam większą cierpliwość do Wiki:-) To między innymi był jeden z pierwszych objawów ciąży u mnie;-)
Ale ze swoim się też czasem kłócę, chociaż myślę że to raczej On ma teraz trudny okres a nie ja;-)

reklama
ja mam nadzieje ze to tylko I trymestr a pozniej bedzie ok :) i sie wyciszymy :)) eh ja wczoraj przebimbalam caly dzien wiec dzis ide nadrobic sprzatanie, a pozniej kopytka w planie :) milej niedzieli dziwczyny :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry