reklama

Sierpniowki 2011

reklama
o ja knedele z truskawkami mniam
albo nie, lepiej swieze truskawki
a tak wogóle to od kilku dniu chodzi za mna szarlotka na ciepło z bita smietana i lodami :)

z innej beczki: czy wy tez macie tak nisko szyjke?? dzis zrobiłam sobie "palcówke" hehe zeby zobaczyc jak ten moj sluz wyglada od srodka (na szczescie jest przejrzysty) i wyczulam szyjke bardzo nisko...tez tak macie??

Hej dziewczyny juz jestem- poimprezowane, ale jakas handra mnie naszla przeraza mnie zmiana pracy mojego meza wyplacanie mojej kasy przez zus bedziemy teraz mieli ciezko ale coz nic sie nie poradzi i doluje mnie siedzenie 7 miesiecy w domu no ale jakos cza to scierpiec wiem nikomu sie nie dogodzi a ja marudze ale jakos nie mam nikogo pod reka zeby pogadac a jakos mi mega smutno od wczoraj....
Devi ja nie czuje a jak bylam u lekarza poza twarda macica i infekcja nic nie mam ....

Devi, nie pomogę Ci niestety, nie wiem jak powinno być.
Sagaa, nie przejmuj się. Ja mam bardzo nieregularne zarobki, raz więcej a raz mniej i jak nie mam nic, to kumulują mi się długi, a potem jak zarobię to większość muszę oddać. A mój A. pracuje ze mną, więc nie mam niestety co miesiąc stałej pensji.

Witajcie dziewczyny :)
Trochę mnie nie było, bo paskudnie się czułam i musiałam trochę odpocząć od forum...też już nie nadążam za głównym wątkiem. Na szczęście od trzech dni mdłości i wymioty się zmniejszyły - oby to była poprawa na stałe. Wczoraj nawet przeżyłam pobieranie krwi.
Jutro idę do nowego gina i się denerwuję trochę, że nie dostanę L4, a nie wyobrażam sobie powrotu do pracy, trzymajcie za mnie kciuki.
kahaka cieszę się ze są widoki na pracę :)
Mnie mój mąż nie drażni, nie kłócimy się też, wręcz przeciwnie - jest bardzo opiekuńczy dla mnie, ale my to raczej takie spokojne charaktery jesteśmy. Ale mam swoje humory, chandry, czasami nie chce mi się gadać z ludźmi, no i dołki swoje też mam...czasem wystarczy, że znów słońca nie widać...ah mam nadzieję, że niedługo nam to przejdzie.
szuszu witaj w naszym gronie :)

Cześć Wam dziewczyny ;-)
Tonya zaczynałam sie martwić...
Ja mam przeboje panie w rejestracji zgubily moja karte z nfz probowaly mi wmowic ze moj maz ja odbieral a braly bo bylo zamieszanie z kontraktami nfz i nie mogly nas wprowadzic w dniu wizyt i wszytskim oddaly oprocz mnie ;/ jestem wqr... na nich masakra..poza tym moja siostrzenica dzis trafila do szpiotala bo dziecku ie bilo serduszko, i tak nie chciala tego dziecka a ja zla jak nie wiem jak mozna byc takim czlowiekiem.. ale to patologia wiec nie bede sie wypowiadac, do tego jestem non toper glodna waga idzie wzwyz obawiam sie tego jak nie zjem zaczyna mdlic i jest porazka jak pzretrzymie glod...;/
Co u Was??? buziaki

Witam sie ;**
Od razu przepraszam, ze tak malo sie udzielam, ale moje dziecie mi nie pozwala na wiecej ...
Przepraszam ze nie doczytam ale strasznie duzo naskrobalyscie :))))))))
kahaka jak tam z objawami?
devi z tego co wiem to raczej ja mam normalnie szyjke, ale w ciazy to moze byc normalne... wiec nie przejmuj sie na zapas, tylko jak bd u gina to podpytaj :))))

musia- dzieki, moze i ja zle poczulam bo az taka specjalistka nie jestem :) tak z ciekawsci spytalm czy tez macie wrazenie ze jest nisko :)
Tonya- daj znac jutro po wizycie, czy udało sie z tym L4

my dzis ogladalismy wózki...jakos tak spontanicznie weszlismy do sklepu i mamy trzech faworytow- x-lander, jedo i mutsy ale poki co maz jest zachywycony x-landerem i nawet nie chce słyszec o innych :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry