• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpniowki 2011

reklama
oj nie jestem pewna czy ci się macierzyński nie należy w takiej sytuacji . Skoro będziesz miała ciągłość praca i zwolnienie - hm
no nic ciągnij zwolnienie ile się da :))))))))))))))))))))

Też się bardzo cieszę, że do Was dołączyłam:)
Kahaka, super że się udało:)
Ja też nie mam ochoty na przytulanie, żal mi Mojego przez to..ale staram się mu jakoś inaczej to wynagrodzić;)

kahaka- widzisz, jakoś sie wszytsko ułoży :)

My z P. tez sie nie specjalnie kłócimy ale ja wogole jakos bezobjawowo ciaze przechodze wiec i hormony zlosliwosci chyba mniejsze ;)
Ilosc przytulanke w normie, choc przy nizszej granicy ale co tu poradzic gdy ja tak szybko ide spac ;)

no lece cos zjec bo mi w brzuszku burczy :)

Oli, ale ja już nie będę zatrudniona przecież, to macierzyński nie przysluguje. Po prostu po zakończeniu umowy postaram się ciągnąć zwolnienei. Bo umowa to się nie przedłuża niestety.
Dziewczyny, ja już od zmysłów odchodzę ;/ Dlaczego ja w tej ciąży NIC NIE CZUJĘ??? W dodatku dalej jeszcze trochę plamię, boję się, że ciąża obumarła i dlatego brak objawów :(

kahaka hm, szkoda. :( ale zwolnienie do końca ciąży możesz pociągnąć :))

mi też zanikły objawy, a się okazało że wszystko ok :)))) także nie martw się na zapas

Dziewczyny ciezki dzionek mam za soba i jutro nie zawitam ani wnd bo odprawiam urodziny dzis wszytsko pprzygpotowywalam, spalilam polewe z czekolady i rozwalilam ciasto;/ ale cos taki zycie, jestem wykonczona ..
Kahaka po prostu takc iaze przechodzisz, z plamieniami Ci nie pomoge mam nadzieje ze przejda....lecem odpoczywac sicskam i buziakuje;*

sagaa u mnie tez bardzo ciezki dzien, nie dosc ze ja rozdrazniona, to jeszcze Adrian moze stracic prace. Przychodzi jakis nowy szef i moze byc przesiew pracownikow, jak Adrian straci prace to ja nie wiem co my zrobimy, bo z mojej pensji sie nie utrzymamy. Ja mam prace 'dla przyjemnosci' wiec nie bralam dobrze platnej, tylko taka zeby nie siedziec w domu caly dzien. Z pensji A spokojnie bysmy sie utrzymali ... :(( I jak stanie sie to najgorsze to wszytstkie plany zwalone, po porodzie bede musiala isc do pracy, a planowalam calkowicie z pracy zrezygnowac, A bedzie szukal kolejnej pracy, a moja mama zamiast z 1 to bedzie siedziala z 2 dzieci :(((( Ehh...

reklama
witam weekendowo:)
ja wczoraj mialam calodzienny bol glowy, po pracy odrazu do lozka i przespalam caly dzien :) ale widze ze u was tez nie najlepiej minol piatek

kahaka- nie denerwuj sie - moze masz to szczecie i przechodzisz ciaze bez objawowo... zreszta juz niedlugo wizyte masz :)
saga zycze milego weekendu i udanych urodzinek :*
musia- moze nie bedzie tak zle jak myslicie, ze bedzie... wiem ze zmiana szefa moze przyniesc zle wiadomosci ale wcal nie musi... trzymam kciuki by wszystko bylo ok

co do przytulanek u nas tez zmniejszyla sie ilosc, ale moj T dzielnie sobie z tym radzi :) naszczescie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry