• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpniowki 2011

Dzisiaj nastrój mam juz lepszy niż wczoraj, staram się nie myśleć o pracy, o tym co będzie z kasą. Skupiam się na wizycie u gin za tydzień. Jak wszystko będzie dobrze, to chyba się poryczę ze szczęścia-tyle stresu mnie to kosztuje.

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie :) kahaka będzie wszystko dobrze, mocno w to wierzę. Saga a co z tym seksem ? Jak to bez orgazmu???? EEEE to nuda okropna :)))))))))Cholera a my przy pierwszym normalnie i z taką samą częstą częstotliwością :)))))))
Ja na zwolnieniu jestem od 4 tyg. już do końca :)))))))))

Byłam dzisiaj u gina, wszystko opisane w odpowiednim dziale :) Najwazniejsze ze dzidzia zdrowa a ból jajników nic nie znaczył ;DD

kahaka bedzie dobrze;-)
Musia zara pedzeczytac;-)
Nom okropna nuda wiec wole wstrzemiezliwosc co to za sex z satysfakcja po jednej stronie bz sensu, tak mi powiedziala bo zapytalam inne moje qmpele tez zdziwione a to dlatego ze nie ptaly o to ginow i wspolyzly normalnie;-)
Tpnya staram sie uzywam masci bo pytalam gina wczoraj wic pare dni i bedzie czysto;-)
Kamila ja tez mam ostatnio kiepskie dni i tez nie dogaduje sie z moja druga polowa...wiec nie jestes sama...
w gole mam jazdy z tesciam i dzis jade kupic garnki juz sobie pichcimy sami i bardzo mnie to cieszy!!:D

Dziewczyny jeszcze raz wam gratuluję dobrych wieści z wizyt. Ja od rana czułam się dobrze, a teraz znowu mam mega mdłości, samopoczucie do dupy powoduje, że też zaczynam dołować - bo ile można leżeć i patrzeć w sufit?
A za taki sex bez orgazmu to ja też dziękuję...i to tak do końca ciąży?????? Na razie to mi się nawet o tym nie chce myśleć, jeszcze pawia bym w trakcie pusciła, ale liczyłam na to, ze w II trymestrze to już coś będzie można podziałać....zobaczymy co mój gin powie....
Oli zazdroszczę Ci lekarza co bez problemu daje L4 - po tych przebojach z moim, boję się teraz wizyty u kolejnego...

no to jest fajne :)), ale jestem jego pacjentką od 10 lat. Ja mam też pracę kiepską, bo jestem przedstawicielem w firmie farmaceutycznej. Za dużo jeżdżenia samochodem i wkoło zarazki w przychodniach.

kahaka jak to jest związane z @ którą byś miała w tym czasie to plamienia mogą trwać kilka dni, bądź dobrej myśli. Jak ja Ci dzisiaj kobieto zazdroszczę braku objawów to nie masz pojęcia....

Bardziej niż plamienie martwi mnie brak objawów...
Plamieniu nie towarzyszy żaden ból brzucha, więc staram się byc spokojna. Biorę więcej luteiny. Dobrze, że już we torek wizyta.
Nie wiem jak wy, ale ja jakoś nie udzielam się na otwartym forum - tzn. czytam wszystko, ale nie piszę za wiele, bo jakoś połapać się tam nie mogę.

reklama
ja czytam wszystko ale też się mało udzielam, też mi trudno teraz ogarnąć wszystko :), ale myślę że z czasem i tak zostanie stary skład i nie wiele osób

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry