• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpniowki 2011

devi, kup sobie cos na tyłek, na peno coś jest dla ciężarnych w aptekach.
Tonya, dzięki za pocieszenie. Mam nadzieję, że ten tydzień szybko zleci, wizytę mam w następny wtorek. Druga sprawa, która mnie stresuje, to moja praca, a raczej jej brak już za chwilę. 12 stycznia po raz ostatni idę do pracy i zostanę bezrobotna. Zasiłek to 5 razy mniej niż moja pensja i będzie bardzo ciężko nam się utrzymać, a tu trzeba będzie kupować rzeczy dla maluszka, no i kredyt mamy oczywiście.
Chciałabym popracować, ale teraz to nic nie znajdę przecież.

reklama
Oli, no nie za bardzo...Nawet nie pomyślałam o tym. Kombinuję, żeby może jakiś korepetycji chociaż udzielać, bo tak całkiem bez kasy zostać nie mogę.

Nom Oli ma racje. Kahaka bardzo Ci współczję;/ Ja tez miałam jazdy z pracodawca na szczęście skończyło sie na tym ze na ręke mi pójdzie i na zwlnieniu juz jestem do końca bo zatrudnił za mnie pracownika, miałam niezłą jazdę z nim ale cieszę się że jakoś się to poukładało.
Devi popytaj w aptece co wolno w ciąży i kup ja raz w życiu miałam i boje się że też znowu sie powtórzy mega dyskomfort tak jak opryszczka wirusowa na twarzy z która się męczę;/

kahaka- faktycznie sytsuacja nie jest mega optymistyczna ale dacie rade :)
sagaa- ty juz na zwolnieniu do konca?? Ja chce pracowac jak najdłużej ale poki co jestem taka spiaca ze ledwo wstaje do pracy :/

I byłam w aptece z tym moim 'dupskie' heheheh, dała mi jedna masc która ponoc jest całkowicie bezpieczna dla kobiet cw ciazy i kosztuje 38 zł:/ poki co mała ulga :/ ponoc to co zawsze stosowałam moge dopiero po pierwszym trymestrze, mam jednak nadzieje ze do tego czasu mi przejdzie :/
Opryszczka tez nie ciekawa sprawa :(

Hej
U mnie jak nie urok to sraczka...:-(
Od wczoraj wieczorem mam delikatne plamienia w kolorze kawy z mlekiem. Wzięłam sobie większą dawkę luteiny i chyba idę poleżeć. Jakbym nie była w ciąży, to teraz wypadałaby mi @, mam nadzieję, że to dlatego.

kahaka to na pewno od tej @, bądź dobrej myśli i dbaj o siebie. A co do pracy to pomysł Oli jest bardzo dobry, poszukaj wśród znajomych, albo rodziny....musi sie ktoś z dobrym sercem znaleźć
devi dobrze, że dziś już lepiej u Ciebie z tym dupskiem :) a swoją drogą to chyba bardzo trudno jest przejść ciążę nie chorując na nic, co chwile kogoś coś dopada....sagaa uważaj z tą opryszczką, mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie

Pospałam 3 godzinki heh. To plamienie to nie jest wielkie, myślę, że nic złego nie znaczy, zwłaszcza, że nic mnie nie boli. Wezmę wieczorem więcej luteiny na wszelki wypadek.
To prawda z tymi chorobami. Ja w ciąży już 2 razy byłam przeziębiona.
Dobrze, że jeszcze tylko jutro do pracy, a potem znowu długi weekend, to poleżę.

reklama
witam, widze ze dziewczyny cos depresyjnie ostatnio...mnie tez kiepski nastruj meczyl ostatnie pare dni ale jakos przeszlo, pozatym ze z T klocimy sie 2 razy dziennie o jakies bzdury.........

kahaka- nie denewuj sie, to juz tylko tydzien, na pewno bedzie wszystko ok !!! czekam razem z toba do tej wizyty, ja moja mam dzien pozniej staram sie nie myslec nie liczyc latwiej troche jest... z ta twoja praca na prawde nie ciekawie....

devi - ciesze sie ze z toja dopka juz lepiej :)

oli- nie zamartwiaj sie !! wazne ze macie siebie i ze chcecie tego dziecka- reszta sie ulozy !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry