reklama

Sierpniowki 2011

Oli- faktycznie sprawa nie ciekawa i jak najbardziej powinna byc roziwazan w sadzie. Tym bardziej ze dyscyplinarka zostaje w papietrach a tobie ona absolutnie sie nie nalezała. Bedziemy tzrymac kciuki za Ciebei :)

sagaa- No to gratulacje dla przyjaciólki, moja urodziła 3.01 ale do tej pory nie widziałam Kacpara-rodzice chuchaja i dmuchaja i gosci nie zparaszaja nawet na chwilke :(A już bym chciała zobaczyć takiego małego szkaraba

reklama
Devi, ja schudłam tyle w tydzień i to raczej nie jest dobry objaw..
Sagaa, pogratuluj psiapsióle:-)
Oli, kiedyś marzyłam o takiej pracy, ale słyszałam że bardzo stresująca jest.. życzę powodzenia na spotkaniu z prawnikiem. Nie martw się na zapas, teraz sądy bardzo przychylnie patrzą na młode mamy.

dzięki dziewczyny, ale ciągnie się ta sprawa okrutnie, już prawie rok
szuszu kiedyś to była bardzo fajna praca, teraz już za żadne skarby nie chcę tego robić :wściekła/y: Mam nadzieję, ze miś coś wymyśli żebym nie musiała wracać do pracy :-)
Dziewczyny, ale fajnie z tymi nowymi dzidziami, wielkie gratulacje. :-)
deviz jednej strony rozumiem Twoją koleżankę, że nie zaprasza jeszcze gości, ja miałam na drugi dzień po wyjściu ze szpitala pełny dom ludzi :confused:. Teraz już się na to nie zgodzę, nie dlatego, że dzidzia, tylko dlatego, że byłam potwornie zmęczona. Marzyłam wtedy żebyśmy mogli zostać sami

Witajcie dziewczynki
Nie narzekajcie na brzuchole, cieszcie się, że je macie ;)
Ja dziś odwiedziłam byłą już pracę, odebrałam dokumenty, załatwiłam parę spraw. A teraz zostaje mi zarejestrować się w urzędzie pracy i czekać na zbawienie...
Miłego dnia, będę zaglądać.

Witajcie!
oli tez tak mam, że jak mnie cos stresuje to nie spie po nocach. Oby sprawa się dobrze skonczyla, a swoja droga to niezle z nich dranie zeby mlodej mamie taki teren wyznaczyc - chamy jedne!!!
szuszu dbaj o siebie, jedz zdrowo zebys juz dalej nie chudla...jak tam sprawa z szukaniem mieszkania? Jest cos na horyzoncie?
kahaka milo ze wpadlas do nas, przydalaby Ci sie praca fajna dla oderwania mysli i zaangazowania sie w cos innego - trzymam kciuki
Gratulacje dla swiezo upieczonym mamom!
sagaa tez nie cierpie dentystow, a co bedziesz miec robione? bo ja sie powinnam wybrac, mam dziure w 8, ale bez znieczulenia nie dam sobie nic zrobic i na razie odkladam ta wizyte najdalej jak sie da...
devi szczupla jestes bardzo, wiec sie nie martw dodatkowymi kilogramami, na pewno latwo zrzucisz po porodzie :)
Dziewczyny boje sie wchodzic na ogolne forum, bo co zagladam to jakas informacja o poronienu.....i potem zaczynam wariowac, tez tak macie?

Tonya, cały czas w zawieszeniu jestem, bo nie wiem czy wracamy do naszej kawalerki, czy wynajmiemy coś..masakra po prostu jakaś, ale wiem że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. To mnie jakoś trzyma..Ostatnio sporo problemów finansowych mamy, chciałabym żeby to się już skończyło i żebym mogła w pełni cieszyć się swoją ciążą..

Witam sie dzisiaj :)
Wybaczcie, ze nie pisalam, ale nie mialam czasu. U nas wszystko w porzadku - Patryk i Adrian zdrowi, ja tez, dzidzia rosnie :)) Piersi mi tylko mrowia, na szczescie juz inne objawy typu nudnosci zniknely :)) Lece do Adriana cos poogladac - zajrze jutro ;D

reklama
He dziewczyny;-)
Tonya mnei sie okruszyly zeby i mam wsadzona plobmbe w jednej i opatrnek powiedzialz e nastepne tzreba zrobic z znieczuleniem i czeka az skoncze 1 trymestr, reszta powiedzial po ciazy ;-)Nie ma czego sie bac Tonya co ma byc to bedzie mnie lekarz powiedzial lepiej ze samo sie oczysci lub trzeba zabieg niz dziecko mialo by byc chore albo jeszcze zemna mialy by byc komplkacje jak mialam ciaze bio chem.....wiem ze to okrutnie brzmi, ja jestem osoba bardzo wrazliwa i empatyczna, przezylam tez te straty na sierpniowkach choc tlumacze sobie nikt nie ma na to wplywu, my rozmaiwlismy z mezem i stwierdzilismy ze jakbysmy nie mogli miec dzici jak jego qzynka z mezem adoptowalibysmy, jest tylko kochanych dzieciaczkow...nawet wam powiem czasem nad tym mysle wiedzac ze moge miec wlasne dzieci...
Musia wybaczone;-)
Kahaka ja sie ciesze z mojego brzuszka a Tobie zycze pwoodzonka;*
Szuszu życze by wsyztsko jak najszybciej siew rozwiazalo....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry