reklama

Sierpniowki 2011

Musia nie przejmuj sie ja jak mowie z meżem że chcemy 3 to wszyscy w szoku a mnie sie chce po prostu smiac ;-)
Szuszu kuruj sie a jak nie pzrejdzie smigaj do lekarza:-)
Tonya 3 mam kciuki że w końcu Ci pezejdzie:-)
Devi mnie tak samo plecy dawaja popalic i cyce bola swedza i mrowia;p
Kamila brak mi slow... 3 mam jednak kciuki ze w koncu sie uda;*
Oli
gdzie sie zgubilaś????
Ja jutro na usg genetyczne wierze ze wszytskow porzadku na pewno opisze wam co i jak Oli ty tez jutro dobrze pamietam??

reklama
musia co za ludziska, mogliby sobie darowac takie komentarze....nie ma się co takimi przejmowac, nie warto
sagaa i oli trzymam kciuki za usg &&&&&&&
devi obyś siły do nauki znalazła, na pewno zdasz wyszystko :)
Dzięki dziewczyny za kciuki, już jestem tak zmęczona tymi rewelacjami żoładkowymi, że nie mogę się doczekac tego 14 tygodnia, a czas się przez to niemiłosiernie wlecze. Dziś mam doła, bo jak sobie pomyślę, że może jeszcze dwa tygodnie mnie trzymac to nie wiem jak dam radę....pewnie dam, bo co mam zrobic, ale kurde powoli mam dośc :( Znów cały dzień przeleżałam....

saga ja jutro wizyta o 19-tej. A gdzie sie zgubiłam ? Wczoraj K zabrał mnie na super obiadek do mojej ulubionej restauracji, potem spacer, w domu książeczka i tak wsiąkłam
szuszu jak dziś zdrówko?
musia u nas też afera bo K ma 2 z poprzedniego małżeństwa plus nasze małe plus kolejne w drodze i w planach jeszcze jedno, i każdy puka się w głowę i kazania prawi, ale ja już to zlewam :-) i mówię,żeby się nie wpierdzielali bo to nasza sprawa
tonya jak Twoje dolegliwości dziś ??
devi trzymamy &&&&

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty:-)
Musia, ja czasem mam wrażenie, że ludzie nie mają swojego życia i stąd zainteresowanie czyimś;-)
Tonya, współczuję dolegliwości, ja w sobotę zwymiotowałam przy stole, ale to przez grypę raczej..
Devi, też trzymam kciuk;-)
Oli, ze zdrowiem trochę lepiej gorączka spadła, ale kaszel okropny mi został i katar. Głowa boli..Poza tym wszystkich w domu zaraziłam, więc mam mały szpital..:-/Dzięki, że pytasz:-)

Witajcie :)
Wczoraj nasmęciłam, to dziś od razu lepiej z rana. Przespałam prawie całą noc, co mi się ostatnio rzadko zdarza i obudziłam się bez mdłości...ufff...oby już tak zostało :):):)
Oli fajną będziecie mieć rodzinkę liczną :) Ludzie to najpierw krytykują a potem zazdroszczą i to ich problem.
Szuszu dbaj o siebie dalej, zeby już gorączka nie wracała. Dobrze, ze już lepiej się czujesz :)

Tonya tak tylko dzieci K to nastolatkowie zaraz będą wpadać do nas na chwilę, bo będą miały swoje sprawy :-) a mój K bardzo kocha dzieci i on tak napiera na więcej :-) Ja na 3 mogę się zgodzić :-)
szuszu zdrowiejcie w takim razie szybko

Myślę, że można natt zaprosić dużo się udziela, a nas malutko zostało... :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry