reklama

Sierpniowki 2011

reklama
Oli, a jakieś fotki:-)?
Ja mam takiego jajcarza pediatrę;-)
Sagga, samopoczucie mam dobre, ale chora dalej jestem, no i przeprowadzka w tym tygodniu nas czeka..
A na forum ogólnym Nadzieja nie mówiła, że jest po usg itd? Bo widziałam jakieś gratulacje itd ale od niej posta nie widziałam..:-/

szuszu biedaczko, kuruj się, a gdzie się przenosicie? na to małe lokum o którym wspominałaś czy udało się coś większego poszukać?
nadzieja przekazywała info przez kogoś z naszej grupki, nie pamiętam kogo i potem faktycznie już się nie odezwała
Martwi mnie tez nieobecność anuszka...

Anuszek był dzisiaj aktywny ok 19 i dalej ma suwaczek ciążowy na swoim profilu, może po prostu nie chce jej się z nami gadać:-) Nadzieja też ma suwaczek, ale aktywna ostatni raz była 19.01.
Tonya, raczej do czegoś większego, na razie 2 pokoje, a w kwietniu pomyślimy o kredycie.

Nadzieja przekazywala info pzreze mnie zkontaktowalam sie z nia na fb przez pobyt w Pl i maila usg i badania i wsyztsko gralo od tamtej porya ani widu ani slychu nie wiem co sie dzieje...;/
Oli strasznie sie ciesze;-) no i facet niezly jajcarz dziwi mnie tez ze dopochwowo mialas ja normalnie juz pzrez brzusio;-)
Musia na pewno znajdziesz jakies zajecie;D
Devio dasz rade woerze w Ciebie;-)
Tonya jasne kazdy facet inny i inaczej reaguje na ciaze moze wczesniej za duzy szok....
Szuszu kuruj sie i zeycze udanej pzreprowadzki oby Ci te problemy minely!!!

Też się zdziwiłam tym dopochwowym, ale stwierdził że łatwiej pomierzyć tak wcześnie. No dobra niech mu będzie, może mu się podobam i chciał popatrzeć :-D bo z niego niezłe ciacho ;-)

A jeszcze, po badaniu mówię, że zawołam swoich facetów (K i Piotrka) bo chcieli popatrzeć, na co on że ich zawoła żebym pół naga po przychodni nie latała :-D. Woła ich, ale wraca i mówi że chyba nic z tego bo bajerują pielęgniarki na recepcji. :-D No mówię Wam tak się dziś uśmiałam :-D

szuszu fajnie, że się udało coś znaleźć
devi zdasz zobaczysz będzie git ;-)

faktycznie dziewczyny coś poginęły :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry