reklama

Sierpniowki 2011

Oli ja usłyszałam od dermatologa ze mam atopowe zapalenie skory a okazalo sie ze mam uczulenie na taki kosmetyk. Leczyla mnie protopiciem po ktorym bylo jeszcze gorzej, w koncu wywalilam protopic i nic z tym nie robilam (plyn do mycia sie juz dawno sie skonczyl) i samo zeszlo...

reklama
chciałam założyc dokładnie taką grupe jak juz sie okazało ,że mamy:). Także temat nieaktualny:) i dobrze:). Chciałam,żebyśmy mogły przede wszystkim wymienic sie tam prywatnymi danymi jak maile,telefony, bo wiem z doswiadczenia z Sierpniówek 2009,że to sie baardzo przydaje:). Ale tak jak pisze to juz nieaktualne w tej sytuacji:)

Oli i to najważniejsze,że ty jestes zadowolona. Tak jak pisałam wcześniej ja miałam takze dobre doświadczenia,ale ze była to moaj pierwsza ciąza a ta koleżanka na prawde mnie przeaziła swoja historią, to stwierdziłam,ze sie jeszcze porozgladam za innym lekarzem i tak z przypadku trafiłam do mojego i tez mam do niego mega zaufanie...No pewnie gdyby było inaczej to drugiej ciazy by mi nie prowadził:). Tak jak pisałąm najważniejsze jest nasze subiektywne ZADOWOLENIE i KOMFORT PSYCHICZNY:),prawda? A z tego co piszesz to i ty go masz i to najwazniejsze Oli. Buźki

Witaj natt wśród nas :)
Czytałam gdzieś, że jednym z przeciwskazań do ćwiczeń w ciąży jest ciąża mnoga, słyszałaś o tym? Wolę zapytać i mieć pewność, że wiesz co robisz, sama rozumiesz :)

mysle ze natt wie co robi bo jest instruktorem na silowni :)

Natt- witamy w grupie sierpniówke:) ja doptam sie o te cwiczenia- czy mozna wsiasc na rowerek stacjonarny?? pisalas tez cos o brzuszkach chyba bocznych, mozesz dokladniej opisac ich technike??

mnie dzis znowu boli głow...w sumie to juz 5 dzien z rzedu ale dzis najmocniej :/ A w piatek na usg :)

Natt witam w naszym skromnym gronie:-)
Musia, co Ty urlop masz, bo widzę że Cię więcej tutaj?:-)
A ja mam taki katar, że oddychać nie mogę..
Mojej koleżanki siostra miała dzisiaj nagłe cc w 31tc..

reklama
musia-dla mnie apap to jak witamina c,nic nie pomaga:(ja z tych migrenowych jestem i normalnie na bol mialam specjalny lek ale teraz go nie moge brac:(pozostaje cierpienie tylko najgorzej ze z takim bolem nic sie nie poucze:(
szuszu-3,5kg...to faktycznie sporo w dol szczegolnie ze ty chyba nie specjalnie wymiotujsz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry