reklama

Sierpniowki 2011

reklama
Witam sie juz wieczorowo;-)
Natt helo fajnie ze jestes;-)
Ja dzis zrobilam metamorfoze 1 raz w zyciu od dziecka jestem blondynka zawsze mialam ciemne wlosy szok dla wielu osob ale ja tam mam to gdzies;P
szuszu to fktycznie duzo schudlas mnie jak wczoraj zle wpisaly wage i lekarka zobaczyla to pierwsze pytanie pani mi schudla ja ze nie ze zle napislay a ona to dobrze bo juz mnie Pani przestraszyla...ale z tego cow iem to czasem sie tak zdarza i moja kumpela tez rzucila faje i schudla na poczatku w ciazy 4 kg...
dziewczynyu tez mam problem z bolem glowy w poniedzialek myslaalm ze mi peknie nie biore apapu bo na mnie nie dziala wiec bez sesnu sie faszerowac skoro i tak rezulatatu by nie bylo, czasem nawet wymiotowalam z bolu;/
lecem spac dziewczyny bo juz meczona na maksa jestem buziaki

sagaa- moze sie pochwalisz metemorfoza...ja tez kilka misiecy temu zmienilam image. Zawsze mialam włosy do ramion, ciemno brazowe a teraz zaszalam sciełąm na króciutko i zafarbowałm na rudo i wygladam jak cos pomiedzy Kasia Zielinska a Ania Wyszkoni :)

Ja dziś zostalam w domu...głowa mi peka kolejny dzienm, nie bylabym w stanie pracowac...juz nie wiem co robic :( jutro mam usg to podpytam gin czy moze jest cos skuteczniejszego i rowie bezpiecznego jak apap

witajcie :)
Oj devi współczucia z tym bólem głowy, mnie tez w ciąży częściej boli ale lekko, nigdy nie miałam migreny i wiem, że to bardzo nieprzyjemne i nieporównywalne z normalnym bólem, dobrze, ze zostałaś w domu. Wypoczywaj.
sagaa takie zmiany dobrze robią, ciekawe jak wyglądasz. Jestem szatynką i nigdy nie farbowałam włosów a teraz mi się marzą czerwone pasemka, jak mi mdłości przejdą to się wybiorę do fryzjera, a co :)
szuszu trochę mnie martwi, ze tak z wagi lecisz...mam nadzieję, ze to nic groźnego, ponoć w I trymestrze niektóre kobiety chudną nawet 5 kg. Jakby co to zawsze możesz do gina zadzwonić.
A ja się wczoraj załatwiłam świeżym sokiem z sokowirówki - tak pięknie pachniał, że migiem szklankę pochłonęłam a potem był szybki paw i ból brzucha do nocy....eh...dziś też jest nie za dobrze, moja dzidzia wszystkie pyszne i zdrowe rzeczy odrzuca...kiedy się to skończy?

Ojoj,wspolczuje bólu głowy. Ja tez ostatnio cierpiałam z tego powodu...Biedulku...wypoczywaj

Ja tez słyszałam,ze w 1 trym. mozna zleciec z wagi jak sie dużo wymiotuje....a ty tak duzo zwracasz, szuszu?

co do cwiczen w ciazy,to wszytko zalezy jak przebiega ciaza,czy mamusia zdrowa, no i co robila przed zajsciem w nią. Ja mam pozwolenie od gina takze cwicze na spokojnie,oczywiscie znacznie lagodniej niz zwykle,ale rower,stepper i jakies podstawowe na nogi,plecy,rece sa zupelnie dla mnie bezpieczne.
.
A te boczne brzuszki robi sie tak: kladziemy sie na podłodze,nogi zgiete na podłodze lub oparte o jakies podwyzszenie i robimy skłony lewa reka do lewego kolana/uda, prawa dp prawego. Ale ja w ciazy nie robie i jak ktos nie jest pewny ze umie to dobrze technicznie wykonac to lepiej tez odpuscic,bo akurat tu mona sobie kuku narobic. brzuch jest pod ochrona w ciąąży. lepiej zrobic super trening na brzusio po porodzie(2mies po porodzie,a jak cesarka to później,naet 6 mies), a teraz na sile nie robic bo kaloryfera i tak nie bedzie ;-) tylko piłka :-)

Witam sie :) Dzisiaj caly dzien na nogach, jeszcze musze zrobic 2 ture prania... Mój Patryk jest chory, ma goraczke jutro jedziemy z nim do lekarza. A ja dzisiaj myslalam ze okres dostalam ;o Ale na szczescie to tylkokupa sluzu :))
szuszu nie nie mam urlopu :)):) poprostu mniej roboty w pracy. A ty jestes na diecie? W ciazy to chyba niezbyt bezpieczne :)):)

szuszu ja w pierwszej ciąży schudłam 5 kg w pierwszych tygodniach, ale ja bardzo wymiotowałam

U rodziców jestem, błogie lenistwo :)))) zajadam pierożki, mniam

natt ale Ty jesteś specjalista pełną gębą :)
musia też tak czasem mam z tym śluzem, na początku bardzo mnie to stresowało, bo myślałam, ze to krew, ale teraz już mam luz :)
Idę na spacerek...jeszcze dziś nie byłam, siedzę całe popołudnie nad pracą zaliczeniową dla mojego kumpla....podziwiam Cię devi, nie chciałąbym jednak teraz studiować, idzie jak krew z nosa...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry