Ojoj,wspolczuje bólu głowy. Ja tez ostatnio cierpiałam z tego powodu...Biedulku...wypoczywaj
Ja tez słyszałam,ze w 1 trym. mozna zleciec z wagi jak sie dużo wymiotuje....a ty tak duzo zwracasz, szuszu?
co do cwiczen w ciazy,to wszytko zalezy jak przebiega ciaza,czy mamusia zdrowa, no i co robila przed zajsciem w nią. Ja mam pozwolenie od gina takze cwicze na spokojnie,oczywiscie znacznie lagodniej niz zwykle,ale rower,stepper i jakies podstawowe na nogi,plecy,rece sa zupelnie dla mnie bezpieczne.
.
A te boczne brzuszki robi sie tak: kladziemy sie na podłodze,nogi zgiete na podłodze lub oparte o jakies podwyzszenie i robimy skłony lewa reka do lewego kolana/uda, prawa dp prawego. Ale ja w ciazy nie robie i jak ktos nie jest pewny ze umie to dobrze technicznie wykonac to lepiej tez odpuscic,bo akurat tu mona sobie kuku narobic. brzuch jest pod ochrona w ciąąży. lepiej zrobic super trening na brzusio po porodzie(2mies po porodzie,a jak cesarka to później,naet 6 mies), a teraz na sile nie robic bo kaloryfera i tak nie bedzie ;-) tylko piłka :-)