reklama

Sierpniowki 2011

Ja tylko na chwile powiedziec ze zyje, dzidzia ma sie dobrze, chyba bedzie dziewczynka, ale to nie jest w 100 % pewne, za miesiac ide sie dowiedziec. Moje postanowienie trwa, pod koniec marca juz wracam:) Mam nadzieje ze u wa wszystko dobrze :)

reklama
Musia fajnie, że sie odezwałaś i że wszystko dobrze u Ciebie :)
Powiem wam, że jak wchodzę do sklepów z ciuszkami to takim tęsknym okiem patrzę na sukieneczki, że może jednak ten doktor mój się myli...za dwa tygodnie może się coś wyjaśni...

Sagaa to kciuki mocno trzymam za Twojego męża, wiem, że te operacje przegrody nosowej nie są takie straszne jak o nich mówią, na pewno da radę...ale ma determinację facet na tą pracę...podziwiać
Szuszu jak tam córcia?

Hej dziewczynki, nie ma mnie ostatnio tak często, bo jakoś nastroju brak i dużo spraw urzędowych do załatwiania.
Musia, dobrze że u Ciebie ok, daj znać jaka płeć;-)
Tonya, dzięki że pytasz, córcia już lepiej, ale bardzo źle było, miała taki kaszel suchy, że oddechu złapać nie mogła..
Sagaa, trzymamy kciuki za męża:-)
Trochę się martwię, bo ostatnio regularnie czułam pukanie w brzuchu wieczorem, a od dwóch dni cisza...mam nadzieję że wszystko jest ok..do wizyty jeszcze 1,5 tygodnia..

helo dziewczyny nie dziekuje za kciuki;-)
U mnie nudy djutro wizyta zadnych ruchow jesczze nie czuje..;( zamowilam fajne spodnie na allegro ze sztruksu i sa o rozmiar za duze ;/ ciekawe czy przyjma mi je spowrotem i wysla mniejsze mam nadzieje ze tak;-)
Tonya bez schiz prosze jest na pewno ok:-)
Szuszu ciesze sie ze z corcia juz lepiej;-)
Musia czekamy na Ciebie:-)
Oli a Ty gdzie sie podziewasz:P:-)

Sagaa &&&&& za jutro zaciskam :)
No na pewno jest ok tylko czy synuś czy córcia - oto jest pytanie :)
Szuszu nie martw się, musi być wszystko w porzadku, najgorszy czas mamy za sobą. Dobrze, że córka już lepiej się czuje, a Ty jak tam? nie zaraziłas się?
Oli dziś na wątku głównym "szaleje" ;)
A gdzie jest Devi? Cos pisała, że nie ma nastroju...mam nadzieję, że nic się nie stało...

Tonya- jestem, jestem i nic mi nie jest:)

kiepski nastroj milam spowodowany nieudanymi zakupami i moimi udami ktore zaczynaja osiagac monstrualne rozmiary przez co chwilowo nie moge kupic spodni:/ Do tego biodro tak mnie napieprza za chodzic nie moge i wyje z bólu :/

sagaa- jutro masz wizyte?? Trzymam kciuki:) ja jutro ide na 3d, mam nadzieje ze doktorka dojrzy kto tam u mnie siedzi :)
Musia- czekamy na twoj come back :D Czy uzupelniasz tabelke na otwartym?? ponoc nowe dziewczyny miały ci wysyłac swoje dane.

jestem, jestem :)
szuszu dobrze, że z małą już dobrze :) ja też ruchy czuję, potem spokój przez kilka dni. może zależy jak się dzidzia ułoży, jak się gdzieś schowa to nie czujemy :) na pewno jest wszystko dobrze.

Ale jestem ciekawa, która co będzie miała :))))))

Ja mam oczywiście lenia, zjadłam śniadanie, o 16.40 lekarz, jutro po synunia.
Muszę jechać dziś do pralni, oddawałam w zeszłym tygodniu kilka garniturów, płaszczy do prania i jednej marynarki brakuje, jak się nie znajdzie to się wkurzę bo to od najlepszego gajera Hugo Bossa moje K., więc najtańszy nie był

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry