reklama

Sierpniowki 2011

Brawo dziewczyny za takie podejscie;-)
Oli jak Ty bys odeszla to normalnie dostalabys "kopa";P a ona by miala satysfakcje to my tu gorujemy nie ona;P

reklama
A ja myślę, że ona już nie wróci na forum. To pierwsza taka sytuacja w naszym gronie chyba... Dziwi mnie tylko to, że nic złego w swoich wypowiedziach nie dostrzegła..

Kurcze przecież wiadomo że nie ze wszystko się zgadzamy, ale jakoś do tej pory wszystkie zawsze delikatnie udzielamy opinii, żeby nie denerwować się wzajemnie, a poza tym my nie jesteśmy tu żeby się krytykować tylko wspierać. No a tym stwierdzeniem że się nabija z niektórych postów wbiła sobie gwóźdź do ..... No cóż faktycznie trzeba uważać co się pisze i nie podejmować szybkich decyzji kogo się zaprasza do grona zamkniętego

Hej dziewczynki, moja córcia chora jest..noc nieprzespana..
Martwię się, bo dopiero byliśmy wszyscy chorzy,a teraz znowu. Nie wiem czy to jakieś powikłania po grypie nie są..
A co u Was?

szuszu- moze faktycznie grypa nie doleczona?? zdrowka dla Was:)

A co u nas??
JA przed chwila o malo nie udusiłam sie kanpapka....wpadl mi okruszek z chleba chyba nie tam gdzie trzeba..momentalnie zabraklo mi powietrza, na twarzy zrobilam sie czerwona, probuje zlapac oddech a P. nie wie co robic bo przy okazji prowadzil samochód :/ Dobrze ze mialam resztku Kubusia obok to szybko popilam, z trudem złapałam powietrze i powoli jakos przeszło ale kaszlam chyba z 10 min. Maskara...w ostatnim czasie to juz mi sie drugi raz zdarza :/
A wczoraj bylismy na Karolu w kinie...filmik fajny-mozna sie posmiac...P. poogladal sobie dupy a ja sie podolowałam ze teraz do takiej figury mi dalej niz blizej :/

Devi, przecież to normalne że w ciąży tyjemy, ale to są inne kilogramy, więcej tam wody niż tłuszczu. Ja od razu po porodzie kilka cm w udach zgubiłam, bo woda ze mnie zeszła. Poza tym jesteś tak szczupła, że na prawdę nie masz się co martwić. Ja kiedyś ważyłam zawsze mniej niż 50kg, przy wzroście 162, ale przez ostatnie 3 lata miałam spiralę hormonalną dzięki której przytyłam 10kg:-(
To jest tragedia bo bardzo ciężko to zrzucić. A ja bardzo mało jem, porcje jak dla dziecka, bo więcej nie daję rady, a tyłam i tyłam..Teraz mam zamiar karmić przez 6mies i wtedy na pewno bardzo szybko schudnę;-)
A ja na Tobie kg dodatkowych nie widzę:-)

szuszu alez ja wiem ze w ciazy przytyc trzeba,ze potem czesc zleci zaraz po porodzie ja az tak sie tym nie przejmuje, bardziej mi poporstu szkoda figury o ktora dlugo walczylam na diecie ale ogolnie luz:)jednak gdy np. ogladjac ten film to wiesz przez chwile sie robi teskno za zgrabnym tylkiem i plaskim brzuchem bo jakby nie patrzec przez najblizsze kilka miesiecy bedzie jednak na plusie niz minusie :P

Szuszu jak tam Córcia sie czuje? Uważaj na siebie, żebys się nie zaraziła. Zdrówka życzę również :)
Devi Ty uważaj kobieto, bo się jeszcze nam udusisz i co zrobimy?!
A co do kilogramów, to ja Cię Devi rozumiem, bo jak ktoś miał płaski brzuch przed ciążą, to jakoś trudniej zaakceptować, że tak szybko się to zmienia. Ja wpadam ze skrajności w skrajność: albo zachwycam się tym wystającym brzuszkiem i najchętniej bym się nim chwaliła w obcisłych ciuchach, albo dopadają mnie lęki, że po porodzie wcale się go tak szybko nie pozbędę i jak sobie z tym poradzę...ale też chcę karmić piersią, a wtedy ponoć waga szybciej spada, więc trzeba być dobrej myśli...
Szuszu przez pół roku brałam w życiu tabletki i też mnie napompowało tak, że szok...zrezygnowałam ale głównie dlatego, że były źle dobrane i moje libido spadło do zera. Hormony potrafią nieźle namieszać w naszej wadze...
Też myślę o kinie - dawno nie byłam - chciałam iść na "Jak zostać królem" - widziałyście go może?

reklama
A mówiłam, że MNS nie wypisze się z forum...ale może nie będzie już taka niemiła i wkurzajaca...
A jeszcze Wam powiem, że u mnie w pracy poza mną o dziecko starają się jeszcze 4 koleżanki (a jedna przede mną rodzi w marcu) i bardzo im kibicuję, a szczególnie jednej mojej najlepszej, żebyśmy miały dzieci z tego samego rocznika...I chyba się jej udało, idzie do lekarza w przyszłym tygodniu - ale się cieszę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry