reklama

Sierpniowki 2011

Zauważyłam, że na każdy temat wie wszystko najlepiej. Pierwszy raz, jak mówiła o szkole rodzenia nie skomentowałam, ale dzisiaj sama już nie wytrzymałam. No to widzę że zarówno jej i jak jej mężowi musi się baaardzo nudzić...;-)
Ale myślę, że nie ma sensu się przejmować..i nie zostawiaj nas!!!!

reklama
:-D szuszu uwielbiam Cię :-D
spadam do wanny do mojego bo godzinę już na mnie tam czeka :sorry:, zaraz mi to serce zabierze i tyle będzie z niespodzianki

oj na mnie tez to podzialalo jabtez jej napisalam i chyba sobie poszla do meza teraz sie zalic i jechac po nas wrr nie liubie ludz ktorzy wszytsklo wiedza najlepiej i w nieodpowiedni sposb wyrazaja swoje zdanie wrrrrrr
Poza tym nasze forum nie bedzie tolerowac atakow na stale bywalczynie czy li Wasz kochane;-) ja lecem posprzatac:*

Oli.B- nie ma co sie przejmowac takimi, forum jest duze, rozni ludzie trafiaja i nie zawsze potrafia milo i kulturalnie konwesrowac. Trzeba to olac i nie wdawac sie w dyskusje.Ona jest jedna a nas jest wiele :) A i tak sie skoczyło na tym ze ona na ogolnym zostaje a ty chcesz odejsc :/

Kochane jesteście dziewczyny, ponieważ nie tylko ja mam takie odczucia co do postów tej kobiety to zostaję z wami, jakby mój dzień wyglądał bez Was ??? :szok: aż nie chę o tym myśleć. Buziaki dla Was moje gwiazdeczki

Kurcze ale wkurzające ma podejscie ta kobieta, co z tego, ze nie pisze wulgarnie, skoro tak to ubiera w słowa, ze w pięty idzie....a ten tekst o tym, ze z mężem się nabijają z niektórych postów to już w ogole poza wszelką krytyką...
Oli cieszę się, ze sie nie wycofujesz, bo tylko mialaby ta mucha satystakcję...a tak moze dalej bedzie nas podczytywac (w co nie watpie) ale moze juz sie nie bedzie odzywac. A Ty jestes z nami od poczatku i badz z nami dalej :)
Ale na pewno glos takiej osoby pokazuje, ze na ogólnym warto uważac na to co się pisze i nie pisać zbyt osobiscie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry