reklama

Sierpniowki 2011

reklama
Tonya-- ale ci dobrze, taki len :( ja niestey caly dzien w pracy i dopiero wrócila...ale fajnie ze jutro weekend :) szkoda tylko ze pogoda nie najlepsza :/

W końcu nie pojechałam zatankować auto, a było to moje jedyne zadanie na dziś....;)
Oli zadowolona z szafy jesteś? Teraz masz czas na zasłuzony odpoczynek po takim pracowitym dniu :)
W weekend mnie chyba nie będzie, bo wyjeżdżamy i raczej nie będzie czasu na bb. Tak więc zyczę wam udanego weekendu. Mój M. mnie gdzies zabiera na kolację w poniedziałek i nie chce zdradzic gdzie i ponoć tam jeszcze nie byłam...lubię takie niespodzianki :)

Nie wiem dziewczyny czy mam napisać dzień dobry czy dobry wieczór? Ogólnie mój K jest nocnym markiem siedzi codziennie do 2, 3 w nocy. Zachowuje się jak słoń w składzie porcelany. Efekt jest dziś taki, że Piotrka obudził (na szczęście zasnął z powrotem, ale już w naszym łóżku) ja tyle szczęścia nie miałam więc zrobiłam sobie kawę inkę i oglądam "Tonie jest kraj dla starych ludzi" dopiero pczątek a już mi się nie podoba, chyba włączę coś innego
2guns.gif
strasznie brutalny. No ale chciałam Wam powiedzieć jeszcze, że jak wyjrzałam przez okno to się załamałam, ale pogoda wrrrrrr.
Tonya szafa super, mogłaby być większa, no ale nie było na tyle miejsca. Następna będzie w przedpokoju. Tak czy tak sprzątania mam mnóstwo jeszcze bo nie dałam rady dziś wszystkiego
clap.gif

Oli.B- o 2:44 ty oceniasz pogode na dworze?? Chyba byłas bardzo zmeczona :D
Mnie bynajmniej obudziło piekne słonoczeko :)

Poka szafe :D

Tonya- miłego weekendowego wyjazdu :)

devi raczej wkurzona, nie zmęczona. W nocy była tragedia wiało jak cholera i śnieg padał..... a tu szafa:
showFullSize.php
[/URL][/IMG]
showFullSize.php
[/URL][/IMG]
showFullSize.php
[/URL][/IMG]

A w poniedziałek będę tapetować ścianę

Weekend zaliczam do udanych :)
Oli szafa bardzo ładna, myslę, że dużo rzeczy tam zmieścisz. Ale z Ciebie faktycznie nocny marek....
A co tam u Saggi, szuszu i natt? Dawno Was tu nie było dziewczyny...

reklama
Oli- szafa fajna :) I nareszcie rzeczy znlazały swoje miejsce :) a teraz tapetowania?? Moze odpocznij:)
Tonya- fajnie ze weekend udany, u nas tez było miło choc weekend spedzony w domciu :)

a jakie plany na walentynki?? My zadne...ja nic dla P. nie mam on dla mnnie pewnie tez wiec dzien jak codzien...jak co roku...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry