reklama

Sierpniowki 2011

Dziewczyny dzięki za wsparcie :-) Już mi lepiej, może przez to słoneczko zza chmur. Wczoraj K. kupił mi super odkurzacz taki do sierści z dużą mocą i rodzice zamówili nam szafę wnękową trochę będzie już ogarnięte w tym domu. Już się nie mogę doczekać kiedy ją zamontują ;-)
No i K chciał mnie zabrać na romantyczny weekend do Wisły do Gołębiowskiego no, ale powiedziałam że za tą kasę wolę lustro do łazienki

reklama
Oli super, że lepiej :) Odkurzacz to dobry pomysł, a i szafa wiele porządkuje. Też mi się marzy szafa w sypialni ale nie wiem czy damy radę przed narodzinami...Widać, że K. się trochę przejął i chce Ci wynagrodzić nerwy i dobrze, niech się stara i Cię dopieszcza....
A szuszu jak się sprawy mają u Ciebie?

Tonya, u mnie trochę lepiej, to ostatnie usg podniosło mnie na duchu:-)
Mało mam trochę czasu ostatnio, więc niewiele się udzielam, ale poczytuję Was cały czas:)

Hej, dziewczyny,
wróciłam z mini urlopiku:)
Było supeowow- odpoczelismy bardzo :)
Basenik, jacuzzi, kolacja i spacer po Krakowie.....fajnie :) W czerwcu chcielbisym powtorzyc taki wyjazd :)

aaaa i zaliczyłam oba egzaminy :) Jestem przeeeszczecliwa bo to oznacza ze n 99% obronie sie w czerwcu :) jupi!!!!!

szuszu dobrze, że nastrój lepszy :)
devi fajnie, że wyjazd się udał i gratuluję zadanych egzaminów. My chcemy w maju lub czerwcu na parę dni nad morze pojechać....mam nadzieję, że się uda :)
Oli czytałam na ogólnym, że też nastrój u Ciebie dużo lepszy, bardzo się cieszę :)
Byłam dziś u fryzjera, kolorek ładny, ale włosy za krótkie żeby coś fajowego można było zrobić, muszą trochę odrosnąć to będzie git, Chyba się przekonałam do miejscowego fryzjera (wcześniej jeździłam do Poznania), szkoda tylko, że ceny miastowe...

Tonya lepszy :))))) mam nadzieję, że tak zostanie. Fajnie że zadowolona jesteś z fryzurki, ja w weekend muszę poprawić to coś co mam na głowie

Jestem po remoncie jeszcze kilka szczegolow i jak mi sie uda wkleje foto bo nie mam pojecia jak sie robi na zamknietym ale widzialm ze devi na nastepnym watku dala instrukcje wiec mysle ze spobie poradze ale to dopiero w przyszlym tygodniu jak wsyztskoz Allegro przyjedzie;-)
Oli niezmiernie sie ciesze ze u Ciebie lepiej i K zrobil jakis krok to bardzo mile;-)
Devi Grtuluje zdania egzamow teraz czekac na obrone i luzik:-)
Szuszu mam podobnie podczytywalam ale sie nie udzielalam bo nie maialm kiedy... mam nadzieje ze samopoczucie u Ciebie lepsze?
Tonya jak mdlosci pzrechodza lepiej jzu z Toba??
Ja miala bliskie spotkanie z wc w niedziele i poniedzialek, teraz mam takie zaparcia ze szkoda gadc do tego nie wiem dlaczego mi tak waga szybko leci w gore....jak pomysle ze niektore kumpele przytyly tyle co ja teraz przez 6-7 miesiecy to mnie bierze ja zaniedlugo jak wieloryb bede wygladac... wiem to troche egozistyczne podejscie ale z samooakceptacja mam problemy od dawna i nie naleze do szczupych tylko do puszystych pan..no nic poza tym u mnie tez lepiej dziekuje ze mogglam sie wyzalic i na pewno jeszcze nie raz to zrobie;-) czekam z niecierpliowscia na wizyte czas mie sie d;uzy do niej i nie wiem kiedy usg a juz bym chciala zobaczyc mje dzieciatko;-)

reklama
Sagaa czekamy na fotki :) Szybko się uwinęliście z tym remontem, pewnie pięknie będzie jak już wszystko dojedzie...Dobrze, ze nastrój lepszy. A z waga to już tak jest, że u jednych leci szybko a u innych wcale. Możesz bardziej uważać na to co jesz i jeść mniej kalorycznie i tłusto, ale moze też być tak, że taki masz organizm i niewiele z tym zrobisz. Po urodzeniu się weźmiesz za siebie, poza tym dziecko też zawsze trochę daje popalić i szybciej się gubi kilogramy. Zobaczysz, że sobie z tym poradzisz.
A z moimi mdłościami jest lepiej, dopadaja mnie kilka razy, ale są lekkie i ostatni paw był w niedzielę (oby tak już zostało)...tak więc z tygodnia na tydzień mam się lepiej :) Dziękuję, że pytasz :) Wczoraj nawet zapachy u fryzjera przeżyłam.
Lecę dziewczyny, bo dziś planuję dzień poza domem spędzić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry