reklama

Sierpniowki 2011

Tonya, pogratuluj koleżance:-)
Dziewczynki, ja przed I ciążą miałam brzuszek idealny, zero boczków..nic. Po ciąży jakieś 3-4 mies. wszystko wróciło do normy, chuda byłam na maksa. Więc nie zamartwiać się. Poza tym nie wymyślajcie sobie tłuszczu na brzuchach;-)
Ja oglądałam ten film, bardzo fajny:-) Zaskoczona trochę byłam.. Ogólnie polecam.

reklama
Tonya super ze sie udalo my 3 mamy co meisia kciuki za anszych przyjaciol niesety nici nadal ale juz zaczela brac tabletki wiec miejmy nadzieje ze szybko zajdzie bo tez chcielibysmy miec dzieciz jednego ocznika tym bardziej ze budujemy sie kolo siebie i fajnie by bylo:-)
Szuszu mam nadzieje ze z corka lepiej juz???
Wierze ze jak sie ma plaski brzuch to ciezko sie przyzwyczaic ale Wam na pewnob sie uda szybko wrocic do formy ja zawsze miałam tluszcz na brzuchu i 1 raz w zyciu uwydatniam go i nie przejmuje sie bokami ani niczym bo przeca to ciaza;D a moja samoakceptacja jest bardzo niska, ale wierze ze uda sie zrzucic ;-)i teraz czuje sie super;-)
A ja mam problemy ze spaniem niestety.... chyba bede zmuszona kupic tego rogala choc brak kasy teraz chodze wiecznie niedospana;/

Mam nadzieję, że ginka kumpeli potwierdzi zdrową ciążę...ona sie troche denerwuje bo chorowała w pierwszym miesiącu i na lekach była, ale ja jestem dobrej myśli :) Oby się Twoim przyjaciołom sagaa tez udało, zawsze raźniej jak dzieci sa w podobnym wieku , a do tego nasze maluchy będą się miały z kim bawić
Sagaa i tak trzymac z tym dobrym samopoczuciem i akceptacją wystającego brzucha - też się tego uczę :) A którą poduchę chcesz kupić, mnie kuszą te tańsze bo 120 to mi się dużo wydaje za poduchę....?
Szuszu bilety już na niedzielę zarezerwowałam :)
Ale mi dziewczyny libido podskoczyło, taki sen miałam nad ranem, że dojść do siebie nie mogłam i teraz tylko czekam, aż M. z pracy wróci...;)

hahaha..Tonya opowiedz nam co Ci się śniło;-) Mi też libido podskoczyło, a w poprzedniej ciąży z Wiki wręcz odwrotnie, seks mógł dla mnie nie istnieć...
A Wiki ma zapalenie oskrzeli niestety, skończyło się na antybiotyku. Ja też coś marnie się czuję, katar mam itd
Moi przyjaciele też się starają i to już długo, na razie nic z tego..

mi sie ostatnio nic nie sni ...zasypiam tak kamiennym snem ze noc mija mi migiem :/

Ja bym dzis orła wywinela...robie sobie rano sniadanie, zaczynam jej jesc i jakos dziwnie sie czuje...ciepło, swiat mi sie oddala, P. sie pyta czy cos mi jest a ja "Słabo mi" ...w ostatniej chwili chyba mnie złapał pod pachy bo mówi ze juz mu sie osunełam :/ Nie straciłam przytomnosci (no chyba ze na kilka sekund) ale jakies dziwne to było...P. pojechal dzis do Poznania a ja mialm wracac do domu autobusem ale chyba dłuzej zostane w pracy bo po tej akcji jakos mam stracha sama wracac w zatłoczonej komunkacji miejskiej :/

reklama
Tonya zamierzam kupić ten tanszy nie mam kasy teraz na niego musze uzbierac ciezki czas nas czeka w marcu i jestesmy przerazeni z kasa krucho z praca mojego meza tez dalej stara sie o ta posade ale zeby ja dostac musi pojsc na zabieg wiec zaniedlugo czyli 15 marca bede go w szpitalu odwiedzac i mnostwo wydatkow <roczek mojego chrzesniaka, 18 szwagra, przybory do szpitala, rachunki, ubezpieczenie i przeglada auta, jedzenie a my bez hajsu ale jakos trzeb asobie poradzic ) na razie musze wpsirac meza bo boli sie bardzo tego zabiegu ma miec prostwoana przegrode nosowa....ktora przeszkadza w dostaniu sie do wojska..;(
Moje libido jest masakryczne maz czasem zdziwiony ze ja taka napalona;P
Szuszu mam nadzieje ze mala szybko powroci do zdrowka...3 mam kciuki;-)
Devi Ty z tymi zaslabnieciami uwazaj zebys sobie krzywdy nie zrobila....
Ja tez mam nadzieje ze u dziewczyn wszystko w porzadku....buziaki dziewczynki;*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry