reklama

Sierpniówki 2014

Ania trzymam kciuki za Twoją wizytę i aby coś się ruszyło!!!

Dziewczyny ja też zastanawiam się, która będzie pierwszą sierpniową Mamusią :))) skoro same sierpniówki a dzieci już chyba ponad 20 urodzonych w lipcu :))))

Idę coś porobić w domu :))) pościel upiorę albo cokolwiek... :) Całuski

reklama
Witam,
Agula - czytałam twojego posta lekko zaspana jeszcze i wyczytałam "...mnie wkurzył i mi wody odeszły..." więc wybudziłam się ekspresowo i czytam jeszcze raz "aż mi chęci odeszły" buuu.... a już myślałam...

Anna - pij dużo, odwodnienie w taką pogodę to realny problem. Szkoda że się nie udało ale w końcu musimy urodzić więc nie smuć się. Jeśłi chodzi o pokarm to miałam dopiero od dnia porodu wcześniej ani kropelki.

Wczoraj poszłam w ślady Gorgusi i... zbałamuciłam męża! Rety jak się zapierał! Musiałam się nagimnastykować jak nastolatka żeby cel osiągnąć, ale warto było ! Nawet pomijając fakt że niewiele to pomogło to cieszę się że nareszcie jakaś intymność w tym naszym związku sie pojawiła bo już tylko jak inkubator się czułam :)

Wstałyśmy z córą o 8mej pięknie się spało. Dziś już 01 sierpnia. Syn chyba chce zrobić tatusiowi prezent na 30ste urodziny 04 sierpnia.
Pokołysałam sobie z rana bioderkami z odkurzaczem. Tak sobie myślę że mimo tego ze zawsze lubiłam porządek to tak pedantycznie wypucowanej chaty nie miałam chyba nigdy... A teraz raczę się kawą - bo mi to pomaga na "perystaltykę jelit":)
Czekam na wieści od Was

I ja sie witam z rana:)

Ulika Twoj ma 4 sierpnia urodziny, a mój 6-tego (i na ten dzień mam nawet ustalony termin porodu z OM):) więc M twierdzi że Ola czeka na jego urodziny,żeby wyskoczyć.

A jak ja dziś zobaczyłam prognoze pogody na najbliższe dni to chyba muszę sobie poważnie pogadać z brzuchem...gdzie ja wytrzymam przez tydzień w 34-stopniowym upale. Na Boga! Dziecko wychodź!!

Hej brzychatki
Anna trzymam kciuki żeby coś ruszyło po "macanku" - masakra jakaś najpierw zabraniają wszystkiego bo może się dzidziol urodzić a teraz dooopa z tego Kochana Ty się namęczysz. Ja co jakiś czas zaglądam tutaj i mam nadzieję że Ty i Ewaelinka w końcu napiszecie "RODZE"
Ulika oj widzę że nie tylko mnie wczoraj wzięło na gwałty na własnym mężczyznie :-D;-)
Asiołek oj kochana tulę mocno i trzymam kciuki by pomogło mężowi:tak:

U mnie pogoda fajna (przynajmniej dla mnie) chłodno, niebo zachmurzone więc można wybrać się na dłuższy spacer
Ja też zastanawiam się która będzie pierwszą oficjalną sierpniówką
Na razie zmykam - wpadnę pózniej Was nadrobić

Witam sie. U nas w nocy oberwanie chmury. Zalalo nam piwnice. Po calym miescie straz jezdzi i wypompowuja ta wode. Masakra. To co czekamy na pierwsza sierpniowke?

Już mnie szlag trafia w tym szpitalu...do domu chcę. Dziś znowu się pielgrzymka odwiedzających zapowiedziała... Jak M to ok,moja siostra super,ale wczoraj najazd zrobili mama,tata,teściowa i ciotka równocześnie.
No sierpniówki- do dzieła!

Dzień dobry:-)
Wczoraj przeszła burza, popadał deszcz, zrobiło się chłodniej i w końcu się wyspałam:-) Nawet miałam piękne, seksistowskie sny:zawstydzona/y::-)
Maluszek dalej uparcie w brzuchu siedzi. Widocznie mam taki super brzuch, że szkoda z niego wychodzić. Do terminu ma jeszcze 3 dni, zobaczymy co on na to :-)
Miłego dnia wszystkim :-)

Mexi współczuję , u nas wszystko do kanalu w garazu leci i nieraz jeziorko mamy . Teraz droge poprawiali to jest i niebo lepiej i wszystko nie spływa do nas. U nas troche popadalo z 5 min ( tak zeby pranie zmoczyc:@ ) wieczorem i d... Chmury chlodno ale deszczu 0.

Ojaka rany gdzie taka pogodę widzialas ? Mam nadzieje ze nie dla mazowieckiego bo sie do 100 letniego domu mojego wyprowadze ( tam chlodniutko , tylko w dachu dziury :-P )

Ulika o jak ja bym chciała zeby tak odeszly .. Moze jakbym sie tak wkurzyla to i porod expresem by byl ( to tak zeby jeszcze pokrzyczec na polowka mojego ).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry