reklama

Sierpniówki 2014

reklama
gorgusia - to dla mnie pocieszenie bo mój w 36t3d miał podobno około 2400... lekarz twierdzi że wszystko OK, że nawet można rodzić, ale i tak czasem nad tym rozmyślam, w przyszły czwartek na wizycie sprawdzimy czy trochę podrósł ;-)

2300g to juz klocuszek ;)

My na oddziale, cora leżakuje juz w kuwecie-lozeczku i tak sobie pomyslalam, ze jakbym doczekalam do termiu cc to tez bym tu teraz po sasiedzku była i dostałabym takie maluchy prawie 3kg w lozeczkach :)

U tego malucha jest podejrzana hipotrofia. Ale poza tym że jest malutki to nic się nie dzieje. Na pewno u Ciebie jest wszystko dobrze.
Brzuch mnie boli. Polog mi się nie podoba...

Izis - jakoś tak natchnienia żywcem nie miałam, siedzę cały czas teraz w domu, nic się nie dzieje, nie ma nawet kogo obgadać :-)

Kumpele jak nie na na wakacjach to przy dzieciach, mąż dorwał fuchę to jak wychodził rano to wracał w nocy, no ale już dzisiaj ostatni taki durny dzień, jutro jedziemy na zakupy małe, potem do siostry na kawkę, no i się biorę za ostatnie przygotowania, bo tu dwa tygodnie zostały :-)

Ja akurat jestem w tym obozie co nie chcą wcześniej się rozdwajać :-)Primo, że mój gin teraz na urlopie, secundo - szkoda by było żeby ten 14 sierpnia przepadł :-)

Pytacie o jedzenie szpitalne. Kiedy bywałam w szpitalach z różnych tam powodów to żarcie szpitalne zawsze odbierałam jako ohydne i nie dojadałam a po porodzie... matko! rzuciłam się na jedzenie jak wygłodniała hiena. Nawet nie pamiętam jak smakowało, talerze oddawałam ciągle prawie wylizane :) Naprawdę czułam się jakbym zeszła z Mount Everestu! Każda kaloria się liczyła :)

Witajcie -a ja pospalam z2h :-/
Juz jestem po ctg i narazie cisza -doslownie mam ochote im wszystkim nakopac!!!!!!!
Moj diabetyk juz byl sie przywitac stwierdzil ze jak dzis bede miala malenstwo to insuliny mam juz nie wstrzykiwac :-)
Mojej lekarki tez jeszcze u mnie nie bylo wrrrrr zwariowac mozna

Mi lekarz na USG powiedział że na razie nie ma objawów hipotrofii, po prostu mały jest z tych drobniejszych:-) więc na razie jestem w miarę spokojna. Czekam na czwartkową wizytę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry