Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To Anna - mocno trzymam kciuki! Cieszę się że te fałszywe alarmy już Cie nie będą męczyły.. No i ....LEKKIEGO PORODU!!! Trzymaj się
A mi chyba pęcherz zgniótł się do rozmiarów hm... czereśni??? Chodzę sikać po parę kropel. Mam nad tym kontrolę więc to raczej nie wody, bo one to raczej niekontrolowanie lecą - bo też mi tak przeszło przez myśl... ale okropne to.
Marlenkuś gratulacje! Witamy pierwszą sierpniową dziewczynkę
Justyna - też od początku 3 trymestru męczę się z tą przykrą dolegliwością. Myślę już że hemoroidy są znośniejsze niż to dziadostwo. Ale przyznam że żylaki mi bardziej dokuczały w 7, 8 msc niż teraz. Może to kwestia ułożenia dziecka i nacisku. Mam tylko nadzieję że po porodzie znikną. Lekarz mnie uspokajał że spory procent kobiet to ma i zazwyczaj po porodzie samoistnie znikają... aż do następnej ciąży a będziesz rodzić SN? Pytałam czy to nie przeszkodzi to Gin mi powiedział że raczej nie jest to przeciwwskazaniem do SN.