reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Dzień dobry śpiochy;)
A propos kolejek ... Mnie raz zaskoczyła Pani kasjerka z biedronki, która otworzyła specjalnie dla mnie kasę i mnie do niej zaprosiła... Ale tam bywam codziennie i mnie już znają;)

Hej :-)

Kurcze doczytałam o SIERPNIOWEJ.. oby było wszystko ok! Czekamy na wieści..

Dzidiaj na ktg powychodziło mi troche skurczy więc pewnie dostane Mg.. cos dzisiaj sie nie wyspałam :sorry2: ciągle połozne mnie budziły..

Miłego!

Dzisiaj koncze 30tc!!

Hej dziewczyny
My wczoraj w końcu tragiliśmy na IP…Ok.18 Agatka nagle w krzyk taki, że ją boli, dotknąć się nie dała. U nas na IP tylko ją pomacali i wysłali do Ciechanowa (tragiczna organizacja). W Ciechanowie RTG i USG miała, nic nie wykazało. Prawdopodobnie ma naciągnięte mięśnie, płacze przy zmianie pozycji. Chcieli nas zostawić na obserwacji, ale się nie zgodziłam. Tak się spłakała biedna wczoraj :(

Natkusia to w kazdej wolnej chwili zamykaj oczy :-) Mam nadzieje ze magnez pomoze !!!&&&&
Kahaka -takie naciagniecie również boli ,byle zeby szybko przeszlo -wytul Agatke ,biedna sie teraz wycierpi i naplacze -przepisali ci jakies masci ,albo oklady ???
Sierpniowa -dobrze ze wszystko ok :-)
A ja korzystam ze moi panowie spia i prasuje ,a tak mi sie chce ze szok :-/

A ja się witam wyrkowo. Leze obok meza w wyrku mimo ze ten pewnie zaraz wybedzie do drugiej pracy... puki co szef niedzwoni. Maxio bawi sie w pokoju. Tomcio właśnie po nocnno porannej gimnastyce zazlsnal. Dzis na kolacje przegrzebki czy jak to sie nazywa. Pelne 6kilo mamy. W pracy zrobili przecene z 20euro na 7 bo nikt niechce brac drozszej wersji. Bo one raz ze mrozone na sucho i tzeba placic pelna cene to dwa mrozone w woda 14 euro za kilo. I tak pieknym sposobem za mala cene mamy troche luksusu...

Ojej No Maz juz pojechal do pracy ja dopiske walne ze dziekuje za kciukasy maz dostal caly tydzien urolpy wiec Poniedzialek i srode ma kurdy administratorskie a reszte mam nadzieje poswieci domowi :) i uda nam sie skonczyc to co trzeba:)

Ostatnia edycja:
reklama
Wpadam na chwilke, dzis ciezki dzien ale ostatni, potem lenistwo :-D
Kot mnie obudzil o 7 bo zamknal sie w kuchni i nie mogl wyjsc a tak sie na weekend cieszylam.. znowu jestem niewyspana.
teraz kawka i zaraz sie zbieram do roboty, plus na poczte etc. Nie dosc, ze dziecka w domu i pewnie syf narobia to od remontu jest go wystarczajaco, czasem tak ciezko cieszyc sie z prostych rzeczy :-(:-(. Lapt tez mnie dzis wkurza, wiec nerwowo sie zapowiada :-D

Kahaka dobrze, ze to jednak nic powaznego. Jak ma cos naciagniete to na pewno ja to moze bardzo bolec, w nocy moze jej sie przysnilo jak upadla stad tez wiecej krzyku, utul mala ode mnie.
Sierpniowa dobrze, ze z maluchem ok i si ejuz rusza :tak:

Milego dnia :-)

ech, jeszcze jakies bole dzis mam :-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry