reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Dziewczynki dzisiaj juz lepiej, bialy sluz wrocil :tak:

Kahaka, a ja myslalam, ze tych serow nie mozna,a taka chcice mialam... dobrze, ze dzisiaj zakupy :-p

Jej ale wam zazdroszcze tych wieści !!!tez bym chciala juz wiedziec ,a nastepna wizyta 3.marca wypada na 16 tydz takze mysle ze juz wtedy bedzie pewniejsze :-)
A co do tvn style to ja juz tam ogladam nawet program polozne hihh jakos lubię sobie porody ogladac no i pobeczec sie

katushka - chodze na NFZ ;P

Tez juz bym chciala wiedziec co bedzie a mi mowi ze ok 20 tyg sie dowiem,
No i choroba mnie dopadla, a niedawno sie cieszylam ze zdrowa jestem. Antybiotyk dostalam, krople do nosa i tabletki na gardło ehhh
:baffled:

Dziewczynki dzisiaj juz lepiej, bialy sluz wrocil :tak:
Kahaka, a ja myslalam, ze tych serow nie mozna,a taka chcice mialam... dobrze, ze dzisiaj zakupy :-p

A z tym śluzem jak macie dziewczyny - rzeczywiście wszystkie macie go więcej niż zwykle?
Wszędzie wyczytuję, że ma być jego jakiś ogrom, a ja nie widzę żadnej różnicy niż sprzed ciąży.

Cudowne wieści z tymi serami - ja byłam przekonana, że nie można,a uwielbiam!

Ewaelinka ja oglądam na TLC porodówkę i ciąże z zaskoczenia. Bardzo fajne programy.
hania u mnie wcale nie ma tak dużo, a to co się pojawia to spowodowane jest braniem luteiny

Jest tu jakaś mamusia z lubuskiego?

Hej carine ja jestem z lubuskiego!

Hania-Nie mam żadnego śluzu, tylko po luteinie troszkę się wydala lek z odrobinką śluzu, ogólnie bardzo sucho;)
Ewelinka- ja mam tak samo ostatnio ogladalam w nocy porodowke amerykanska, to wylam razem z tymi matkami a narzeczony smacznie spal obok. Jak ujrze nawet wzruszajacą scenę w filmie bądź smutną, łzy same pchają się do oczu.

Już trochę zaliczeń mam za sobą, co najlepsze mam dobre oceny i narzeczony się śmieje, że dzidzia mi chyba podpowiada. Oby tak dalej, ale szczerze powiem, że jestem trochę upośledzona ostatnio, bo nic nie moge zapamietac jak cos czytam to odpływam myślami, a do kuchni lepiej mnie nie wpuszczac, bo bajzel totalny w trakcie robie: tam rozleje, tam wysypie..
Na szczęście to mój bałagan i nikt nie ma do mnie pretensji, teściowa mieszka daleko i nikt się nie śmieje jaka ze mnie fleja się zrobiła;)

Wczoraj poszliśmy na miłą kolację, ogólnie narzeczony jak inny człowiek tak się troszczy, pomaga, komplementuje i pieści;) Tzn. zawsze taki był, ale teraz jak dla dwojga;) Życzę wszystkim dziewczynom pozytywnych relacji z drugą połówką;)

reklama
Witam się :-)

JUSTYNA taki mąż/partner to podstawa :tak: mój też się tak troszczy i we wszystkim pomaga aż mi czasem głupio ;-) mam najwspanialszego męża :-D

witaj CARINE :-)

GWIAZDECZKA super, że lepiej :tak:

EWAELINKA Ty też się doczekasz wizyty!

MARTUŚKA zdrówka!

HANIA ja mam więcej śluzu niż przed ciążą.. czasami nawet pływam :confused:

CWIKLA będzie dobrze :*

mówicie, że można jeść ser pleśniowy? :-) ja uwielbiam z Turka.. taki też można? Ależ się cieszę!!! :-D:-D:-D

Do góry