reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

Mam nadzieję,że Wam się poprawi.
Ja będę pewnie czuła dolegliwości gdy urosnę. W pierwszej ciąży miałam rwe kulszową... Masakra.

reklama
Gorgusiu moge Ci tylko pozazdrościc, bo w pierwzej ciaży miałam podobnie, wyjazdy, uczelnia w 8 m-cu wakacje za kółkiem. A teraz to jest masakra. I tez za pierwszym razem nie rozumiałam jak można mowic,ze si enie ma siły, ze się nie chce, że boli i stęka się na forach.
Teraz wiem,że każda ciąża to osobna historia i można się cieszyć,że są wsrod nas takie dziewczyny jak TY :) które mogłyby obdzielić energią 10 innych.

oj cwikla... to trudna decyzja przed toba... ja juz przebolałam Indie (a nawet przerzygałam- mówiąc brzydko, bo jak tylko poczuję zapach przypraw przywiezionych przez Jasia siedzę poł dnia z głową w muszli... także powiem ci,że już nie żałuję,że nie leciałam :D)

Ostatnia edycja:
Gorgusia - czy robilas cos z ta rwa? Mnie dopadlo w piatek. Dzis juz chodzic nie mogę. Jutro zacznę szukać lekarza i rahabilitanta. Cholera strasznie wcześnie takie dolegliwości.

Ja bede sie starała cos wymyślić w temacie. Gin powiedziała, ze dobry dyplomowany rehabilitant byłby bezpieczny i mógłby pokazać jak sie rozciągać, zeby ulżyć kręgosłupowi i zlikwidować te uciski.
Ledwo co wstalam z łóżka po tylu tygodniach, nie chce tu znowu zalec!

Witajcie sierpniowe mamuski :tak:
Jestem w 13 tydodniu i od zeszlej wizyty u mojej gin nie moge pozbierac mysli, powiedzcie mi czy w 11t4d mozna jyz tak na pewno okreslic plec??
Moja lekarka jest bardzo chaotyczna osoba i nie jestem w stanie jej zaufac w 100% stwierdzila, ze bedzie chlopczyk i owszem cos tam miedzy nozkami bylo :-) Tak strasznie marzy mi sie corcia poniewaz synka juz mam, ze az mam zal do siebie ze sie nie ucieszylam z wiesci o drugim chlopczyku.
Dodam jeszcze ze robilam test na plec z moczu i wyszla dziewczynka.
Ufff ale mam kociol w glowie.

Ostatnia edycja:
zazdroszcze wam tych wyjazdów. Pewnie jakbym miała bilecik zaklepany nie odwazyłabym sobie odmówić takiej wycieczki:tak: Ale rozumiem ,że ciąża wazniejsza tym bardziej jak sie kobieta źle czuje. Jak dobrze to po co sobie odmawiać? My w kwietniu wybieramy się w góry na 2 tyg ale to wskazane bo w domu będe miała remont i siedzieć w kurzu bym nie chciała ! Dalsze podróże w tym roku odpadają ze wzgl. na finanse bo za fachowca i materiały trzeba niestety zapłacić:-p nie mówiąc już o meblach. A własnie jutro jade oglądać bo w brw promocja bez vat i dużo można zaoszczędzić:-)

anulka mnie sie wydaje ze lekarka nie mogla na 100 % plci okreslic bo nawet dziewczynki na tym etapie cos tam między nóżkami mają;-)
popatrz: chłopczyk i dziewczynka w 12 tyg
1A.png

ja w 13 tyg mialam usg ale nie pytalam o plec bo stwierdzilam ze to za wczesnie.
a gdzie taki test mozna kupic lub wykonac?

Ostatnia edycja:
reklama
Wiesz trudno mi okreslic czy dziala bo gin mowi jedno a test pokazuje co innego dlatego mam metlik w glowie czy ona mogla juz cos wiedzieć czy test klamie. Poczytaj na necie o nim nazywa sie gendermaker test opinie sa rozne ale wiekszosc potwierdza, ze dziala. A Ty co czujesz? Raczej chlopczyk czy dziewczynka??:happy:

Moje przeziebione dziecko ma zachcianke i mama robi pizze ciekawe czy zje jak to zapewnia moj maly niejadek hi hi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry