reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

ja też czasem chętnie wrocilabym do pracy, bo siedzenie w domu starsznie nudzi.... do poludnia jest roznie, potem corka wraca ze szkoly więc mam zajęcie i nie jestem sama:-)
ja biust mialam duzy przed ciązą, na szczęscie bardzo nie urosl, stanik myslę, że moza na koncowkę kupię nowy

reklama
Moje piersi trochę urosły, teraz mam takie duże C , pewnie przy karmieniu będą większe ,wiem że to dziwne ale ja wole siebie z małymi :) , jak karmiłam Majkę to modliłam się żeby mi te cyce wróciły do normalnego rozmiaru :)

Monya - kurczę zaczynam się zastanawiać czy to dobry pomysł , w ciąży z małym dzieckiem i 6 h lotu , chyba mi odbiło : /

Sierpniowa - ja używam palmersa do biustu , cudów nie robi , raczej też tylko nawilża .

Martuska - jak się dziś czujesz ?

Madison - jak Twój synek ?

Amelia - dziękuję, lepiej jest.... jeszcze nie jestem w pelni zdrowa, ale roznica jest znaczna ;-)

oj, z tymi cyckami to mam tak, że w ciązy bardzo "urosly" mi te otoczki wokół brodawek i same sutki jakby wieksze byly... i po ciązy z córką mialam tak samo..... co powodowało niemale problemy z karmieniem, bo musialam dac dziecku całą brodawkę, a ona się nie mieścila w malutkiej buzi.... teraz widzę jest to samo...

Mój biust urósł i boli, mam wrażenie , że wieczorem po zdjęciu stanika sportowego eksploduje.

U mnie znowu słonecznie i ciepło, wybieram się z młodym na spacerek , trzeba zgubić trochę sadełka ;-)

Madison jak synek ?????

Zmiana suwaczków hheh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się z rana. u nas dzisiaj ponuro,wietrznie i tak zimowo. a wczoraj taka wiosna była! :)
Mam zaległości w robocie, poza tym w tygodniu śmigam wyrabiać Ludwikowi paszport. Dowód osobisty ma od 2 miesiąca życia ale z racji sytuacji politycznej wolę być "kryta". Jak się coś zacznie wolę mieć dokumenty blisko,a i do międzynarodowego lotniska w Berlinie mamy 1,5h drogi.

Cześć dziewczyny
Amelia odważna jesteś z tym lotem, no ale jak masz ciążę bezproblemową to chyba nie ma się czego bać :-p

Martuskaaa super że Ci już lepiej. Tak Ci doradzałam teraz sama się wykażę, córcia mnie zaraziła, kaszel, katar i gardło, masakra... Dziś byłam u lekarza przy okazji kontroli małej i na razie nie kazała nic brać, ale jak się pogorszy to mam przyjść do niego. Córcia po kontroli zapalenie oskrzeli, na reszcie słychać, bo w piątek kiedy dostała antybiotyk to tak na wyrost bo w oskrzelach nic nie było. Mała ma już chyba trzeci raz bezobjawowe zapalenie oskrzeli...

Madison jak synek?

Fiufiuu to teraz u nas wiosennie, wczoraj pochmurno było to chociaż dziś słonecznie :-) my też wszyscy mamy paszporty w razie co :-)
Ja należę do tych mało biuściastych i wystarczyło wyjąć gąbki z push upów :-D

Beetka - teraz niestety taki czas, bardzo dużo osob choruje. Oby Tobie szybciej to chorobsko sobie odeszlo niż mi... dużo zdrowka
Madison - jak synus się czuje? jak Ty się czujesz????

Dziewczyny, jeżeli z chodzeniem u Was tak sobie, to tak pół żartem, pół serio polecam zakupić sobie elektroniczne darty- czyli te lotki z tarczą. Mój mąż kupił w sobotę i cały czas łoimy w tarczę, bo ciągle rewanże :-) Ile to się człowiek przy tym nachodzi to głowa mała. Mnie stopy do dzisiaj bolą :-):-)

W Krakowie dalej posępnie, ale nic to, muszę trochę ogarnąć siebie, mieszkanie i skoczyć do osiedlowego sklepu na małe zakupy :-)

Fiufiu - Ty niemalże jak na wojnę się szykujesz :-) Mnie się właśnie ważność paszportu skończyła ale chwilowo nie ma sensu, żebym wyrabiała bo mam w planach w drugiej połowie czerwca legalizować w końcu związek to i tak będę musiała wszystkie dokumenty wymienić. W razie czego ja będę uciekać i ukrywać się na terenie UE :-)

Kami - może ten biustonosz sportowy zbyt Ci biust jednak ściska? Ja tak miałam zanim sobie sprawiłam większy, w tym mniejszym to miałam wrażenie, że mi właśnie cycki eksplodują a teraz owszem, czuję, że je mam ale już bez jakiś efektów specjalnych :-)

Martuśka92 - u mnie nie dość, że siary nijakiej nie ma to nawet mi za bardzo sutki i aureolki nie pociemniały, może minimalnie i może to wszystko dopiero przede mną :-)

Sierpniowa - bo jak miałaś mniejszy biust, to obciążenie więzadeł było odpowiednio mniejsze, a teraz to dla nich taki mały szok. Dobrze dobrany stanik o szerszym obwodzie i ramiączkach powinien już Ci pomóc :-) Ale to wogóle taki urok większych biustów, one nigdy naturalnie nie będą tak sterczały jak te mniejsze, no chyba, że się im zafunduje operację plastyczną.

A jeżeli chodzi o specyfiki do biustu czy rozstępów to ja sobie kupiłam teraz Ziai Mamma Mia :-) Raz, że nazwa mi się bardzo podoba a dwa bardzo przyjemnie pachną. A czy rozstępy wyjdą czy nie to już zależy od indywidualnej rozciągliwości skóry. Jak ktoś ma z tym problem to może się smarować balsamami od rana do nocy a i tak te rozstępy wyjdą. Balsamy pomogą tylko nawilżyć i troszkę uelastycznić skórę :-)

reklama
Do góry