reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2014

Dzięki dziewczyny - w takim razie skoro tak mówicie to ja też nie będę się zaopatrzać w monitor oddechu ;-)

Ale skwar.. :cool: masakra, nie wychodze nigdzie, M pojechał na badania pracownicze i później pojedzie kupić wentylator bo nie da się wytrzymać..

reklama
Witajciee!!:-)
Mam mezusia w domku :-)
Jestem maks szczesliwa i juz wytulona hihihi
Wczoraj od 10 na wieczor do 1 byla maksymalna burza jeszcze takiej nie widzialam !!!!balam sie bardzo ,to bylo zjawisjo nie do opisania !!!! Teraz kawka
Moj przywiozl mi super lezaczek zeby mi sie wygodnie podziwialo jak pracuje w ogrodzie hehe i do tego PRAZYNKI!!!!! Szynki kielbaski i jeszcze troszke roznych polskich pysznosci
Milego dnia ,,,,co do monitora to ja sie zastanawiam jeszcze

Edys - fajnie, że wyjazd udany..

ja wczoraj miałam wychodne.... po raz pierwszy od dwoch tygodni zaszalałam. Myslalam, że zaraz urodze:-D najpierw bylismy u corki w szkole na łączonym Dniu Mamy i Taty, oj, jak bylo mi niewygodnie na tych małych krzesełeczkach... potem pojechalismy do galerii na zakupy i kupilam sobie dwie bluzeczki, ale takie normalne, nie ciążowe....

dzis zaczynam pakować torbę do szpitala, chce mieć wszystko przygotowane wczesniej, zeby potem nie szaleć.... z resztą ostatnio jakoś dużo osob rodzi w 35-36 tygodniu wiec lepiej dmuchac na zimne;-)

Hej dziewczyny ja mialam dzis fatalna noc! Wczoraj zle sie czulam, szczegolnie wieczorem. Jakos tak brzuchowo jelitowo i mega duszno mi byl. U nas goraco jak nie wiem! W mieszkaniu mamy zawsze duszno i sucho. Nie da sie przeciagu zrobic i wszystko stoi. W nocy co 5 min sie przewracalam bo te bolace biodra:crazy: dzis niby troche lepiej ale znowu zgaga po sniadaniu! Ehh.
Edys zazdroszcze ze bylas na mazurach bo ja jak sie dobrze czuje to planuje na pocz lipca po wizycie a jak tak jak wczoraj to stwierdzam ze chyba nie dam rady! Buu! Synek bedzie niepocieszony jak nie pojedziemy nigdzie!
Dzis mezus ma wolne trzeba dalej sie brac za pozadki w szafach i meblowanie. Ja taka padnieta ze chyba bede tylko dyspozycje wydawać, oby nie!
Milego dnia!

O japierdziule dziewczyny z tej ekscytacji dostalam skurczy !!!!!dwa magnezy juz wypilam ,modle sie zeby zaraz przeszlo i ani drgne na sofie ,,,,ale sa wyjatkowo bolace az mi w kregoslup wchodza i powoduja ze brak mi oddechu ,ale nie pankuje staram sie czekam ,moze to takie chwilowe

Angie - ja dlatego pojechałam teraz na 4 dni, kiedy jeszczevsie nadaje ;) moglibyśmy pózniej pojechać i na dłużej, ale bałam sie ze nie dała bym rady. A trafiliśmy na super pogodę:) wiec było milutko

ewaelinka - nie strasz kobieto. Trzymam kciuki aby przeszły &&&.

Dziewczyny...nawet nie wiecie jak zazdroszczę Wam tych wyjazdów.
Teraz jak czuje sie lepiej to zaczynam myślec czy nie pojechać z moimi nad morze, ale tyle rzeczy zaplanowałam do zrobienia jak ich nie będzie ze sama juz nie wiem.

Angie...ja wczoraj wyszłam na zakupy po 18 i na trening Juniora i myślałam ze zejdę choć w aucie klima. W leroy merlin siedziałam na krzesełku przy dystrybutorzy wody i wydawalam dziewczynom dyzspozcycje czego maja szukać , wiec było zabawnie.
U mnie w domu na szczęście jest chłodno choć to ostatnie piętro, wiec nawet nie zdawałam sobie sprawę, że na zewnątrz taka duchota.
Byle do czwartku, bo ma być juz chłodniej.

Ewaelinka...nie strasz i leż spokojnie do 36 tyg.

Madison...trzymam kciuki, żeby juz było tylko lepiej.

Ewcia trzymaj się,oby skurcze się wyciszyły. W razie czego nie czekaj tylko od razu dzwoń może do swojej lekarki. Dobrze że w razie czego masz już M w domu

Zaplanowałam zakupy po południu, a wyszłam tylko na taras wyprać wózek i myślalam że się rozpłynę. Znowu zaczynają mnie boleć krzyże i w każdej pozycji mi niewygodnie. Więc nie wiem jak ja wytrzymam w aucie w tych korkach w Krakowie. Klimę boję się włączać bo młody zasmarkany.

reklama
Do góry