reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2014

Hej , nie ogarniam tych upałów, siedzę w domu i nie ruszam się nigdzie , boje się że zasłabnę . Czekam na lekarza , ma przyjechać do Majki bo znów chora , gorączka przy takim upale coś okropnego :( . Dla mnie cały rok może być 25 st , a zima tylko w górach .

Ewaelinka
- trzymaj się ! mam nadzieję , że wyciszyli skurcze .

reklama
Asiołek...a jak jeszcze po kompletnym ubraniu (czytaj:30 min później) zakomunikuje, że chce siusiu:)

I pomyśleć, że jeszcze 6 lat temu byłam wychowawca w przedszkolu z grupą 2 latków i jakoś to ogarniałam. Człowiek jak młodszy to wszystko wytrzyma.

Tak Monya... pamiętam, że Maja też tak miała... :))))))))))
Podziwiam wszystkich wychowawców przedszkolnych :) to bardzo ciężka praca!!!

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia :-) Zdjęcia oczywiście wstawię jak je tylko będę miała, podobno już pod koniec tygodnia coś ma być :-)

Kupiliśmy pralkę, wybór padł na Boscha Maxx 7 varioperfect, nawet misia ma namalowanego. Chciałam wstawić obrazek ale coś nie chce przejść to wstawiam linka Pralka Bosch WAE20391PL - Ceneo.pl

Jak wracaliśmy do domu to było 34 stopnie ale teraz się chmurzy więc pewnie będzie lało. Przy okazji zakupow pochłaniamy sorbety Grycana, są najlepsiejsze na taki skwar :-)

Izis - nawet do tej pracy teraz nie zaglądaj, bo większość wtedy stwierdza, że najlepiej to napisać od początku. Na pewno wszystko jest dobrze i tak jak trzeba :-)

Ewaelinka - daj znać co się dzieje.

Załączniki

• pralka.jpg
    pralka.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 55
Grzeje...bardzo grzeje;)
Gorgusia mały może ma dość upałów...mój siostrzeniec zazwyczaj grzeczny też coś dziś markotny...poszedł spać...mam nadzieję, że pośpi do 17- bo do tej go pilnuje...ale nie narzekam, bo lipiec tuż tuż i opiekę nad małym przejmują babcie ;)
Ponawiam, że życzę udanego urlopu;)
Asiołek z obiadem ambitnie mimo pogody!;) U mnie danie mniej wyczynowe:p
Amelia biedna Majka;/ I Ty razem z nią;/

Witam.. Jezu jaka masakra.. nie ogarniam dzis.. nogi mam jak banie, pot sie leje ze mnie inie ma czym oddychac.. chyba pozostaje mi modlic sie o burze :D Nie ujade jak takie bedzie cale lato... help me dziewczyny :D

atana mam pralke bosha maxx 6 czyli poziom nizej i jestem z niej mega,mega zadowolona.

nie chce mi sie dzisiaj pisac...a musze jechac zakupy zrobic.... wieczorem mamy gosci.... ehhh

Dziewczyny mala jest w kanale rodnym rozwarcie "prorokujace postepowe" mam dwie kroplowki i czekamy co prawda nie boli juz ale skurcze sa ,,,, o godz 18 bedzie decyzja czy sytuacja sie ustabilizowala czy przewioza mnie do specjalistycznej kliniki gdzie sa najodpowiedniejsze warunki dla wczesniejszego porodu -takze trzymajcie kciukasy plissssss
A no i dodam jeszcze ze kosc cipkowa ma mi rozerwac

reklama
Do góry