reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2014

Ewaelina kciuki zacisniete oby bylo dobrze. &&&&
Kahaka ja rowniez sie zdziwilam jak lekarz powiedzial ze do szpitala bo wedlug statych norm mieszcze sie a teraz je obnizili i kwalifikuje sie na cukrzyce ale powiedzial ze nie jest znacznie przekroczona i ze w szpitalu mnie przebadaja i zrobia jakis profit czy jakos tak calodnoiowy cukru. Lekarz gdy przyjmowal powiedzial ze ten cukier nie jest zly ze sprawdzimy. A ja ledwo na oddzial przyjeta, juz chce wyjsc.
Wspominalyscie o upalach ja je lubie ale teraz w ciazy, jakos nie bardzo, choc jak sie budze rano to uwielbiam jak slonce swieci bo az chce sie zyc ;)
Igora mojego urwisa rodzialam w listopadzie i to byl koszmar, ubieralam sie i jego naraz, kombinezony czapki rekawiczki, i zanim sie czlowiel wybral z domu to juz mial ochote zostac

reklama
Ewcia, trzymaj się w dwupaku! I zero stresu - jesteś pod dobrą opieką, wiedzą co robią!!!! :tak:
Kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

EWCIA trzymam mocno &&&&! Zostańcie w dwupaku jeszcze!

U mnie po wizycie kiepskie wieści i podłapałam dołka.. juz nie wiem co mam robić aby było dobrze. Lekarz kazał uważać bo poród moze mi sie zacząć w kazdym momencie..

Do doopy.

EWCIA trzymam mocno &&&&! Zostańcie w dwupaku jeszcze!

U mnie po wizycie kiepskie wieści i podłapałam dołka.. juz nie wiem co mam robić aby było dobrze. Lekarz kazał uważać bo poród moze mi sie zacząć w kazdym momencie..

Do doopy.

Ojejku aż tak żle?

Dziewczyny co tu się dzieje:szok:

Naktusia a jak Ty stoisz z przygotowaniami, jaka odległość jest do szpitala, czy mają dobry oddział pod kątem narodzin wcześniaków?

Natkusia- kurde ciekawe czemu tak sie dzieje :/ mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze donosisz dzieciaczka.. Uwazaj na siebie i oszczedzaj sie

reklama
Ewaelinka - trzymam kciuki za Was w dwupaku jak najdłużej!!!!!!!!

U nas tez upały. Ale ja sie nimi ciesze, zdecydowanie bardziej jestem ciepłolubna a przecież tak mało tego ciepła mamy w roku. Fakt, ze teraz w ciazy moze to byc męczące, jednak wole to niz kilka warstw ubrań ;)
No i każda wolna chwile spędzam na plazy :) tam tak nie czuć, szczególnie kiedy sobie cień zrobimy :)

Edit; Natkusia- kciuki!!!!!!! Oby wszystko było dobrze, trzymajcie sie razem!

Ostatnia edycja:
Do góry