reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2014

A mnie dziś męczą tylko jakoś tak dziwnie są długie ale rzadko. Ją już nie wiem o co chodzi. Ja na swojego nie mam co liczyć, ma chłopak jakąś traumę :confused: chyba będę musiała sobie poradzić sama. :D

reklama
Hej
podczytuję Was cały dzień, ale żeby odpisać każdej to nie ma szans :/

Gorgusia, życzę aby się ruszyło w końcu.

Martuśka, a Tobie życzę, żeby maluch był głową w dół jednak. Agatkę rodziłam przez CC ze wzgl na położenie pośladkowe.

Natkusia, pięknie Wojtuś przybiera! My wczoraj ważyliśmy Ewę na wadze kuchennej i wyszło 2560 g. Ze szpitala wyszła z wagą 2310 g, więc przybrała 250 g w 5 dni :)

Ja mam męża w domu cały czas, więc spokojnie dajemy radę ogarnąć dziewczynki. Ewcia lubi sobie robić sesje przy piersi - nie śpi np. 4 godziny i w tym czasie pojada sobie 4-6 razy ;) na razie to jest znośne, ale co będzie jak mój mąż do pracy wróci? Agatka się zanudzi biedna.

Gorgusia - wiem że Cię to męczy bo trwa i trwa ale spójrz pozytywnie: Każdy skurcz o jakiś tam kawałek skraca Ci szyjkę - bo taki jego cel. Wiec myślę że nagrodą za to że teraz Cię tak wymęczy, będzie sprawny i szybki poród bo "niewiele już zostanie do roboty" :) Mam nadzieję że Cię troszkę podniosłam na duchu. Mogę przejąć ich troszkę od Ciebie jak chcesz :) bo u mnie cisza....

Magda37 - no pobudliwość nerwowa widzę u Twojego Pana mistrzowska :) uśmiałam się z włącznika światła :)

Idę spać. Pada więc powietrze idealne. Wietrzę wszędzie i mam nadzieję że to pomoże dobrze spać. Niech się już ten lipiec kończy i sierpień zaczyna..

Dziś znów siedziałam z wami w wannie :) czytałam sobie co u Was.
Mała w każdej chłodnej mojej kąpieli ma czkawke.

Trzymam kciuki za pożądane akcje tej nocy!

Życzę nam wszystkim aby nasi mężczyźni stanęli na wysokości zadania i byli naszym oparciem.

No to dzisiaj ja skurczuje: mierzę sobie od 21:45 i są co 7 min, ale takie do wytrzymania- jak co wieczór- różnica tylko taka, że częstsze i regularniejsze, no i szyjka kłuje. Czekam na mojego chłopa, jak z meczu wróci i na rozwój akcji.

reklama
Do góry