reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniówki 2016

Ola ja czuję łaskotanie nawet teraz. Czasem jeszcze czuję bóle jak przy okresie, a w sobotę kłucie takie że aż mi się słabo zrobiło i lał się pot

reklama
Tak bardzo fajne uczucie :) mnie też jeszcze czasem brzuch pobolewa jak na okres i wogole mam tak ze jak idę do toalety to sprawdzam czy nie dostałam okresu

Witam dziewczynki.
Mnie też kluje i boli w podbrzuszu. Wczoraj wróciłam z nocki i myślałam ze umre.
Jutro mam wizytę to poproszę o L-4 bo się wykończe.
Swoją drogą ledwo co wróciłam do pracy z macierzyńskiego,bo 2 tyg temu,a tu znów mnie nie będzie. Ale mam to gdzieś. Dzieciątko najważniejsze.

A malemu jeszcze ząbki ida i daje mi dziś niezłe w kość... niech już mój wróci z pracy

reklama
babina dzieci są najważniejsze. Nie martw się tym i nie miej wyrzutów sumienia, pracodawca nie będzie miał skrupułów jak będzie chciał Cię zwolnić z byle powodu. Ja jeszcze w pracy nie powiedziałam, ale już wczoraj usłyszałam, że jakaś dziewczyna pracowała tam tylko 3 czy 4 lata i "zachciało jej się dziecka"... ja pracuję 3,5 i zrobiło mi się bardzo dziwnie jak to usłyszałam. Coś czuję, że nie będzie za miło jak powiem o ciąży, a było bardzo miło jak można było wsadzać mi na plecy coraz więcej obowiązków.

Do góry