reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

Dzieki dziewczyny ja juz po wizycie bylam dzis wczesniej i wczesniej weszlam bo nie bylo nikogo :) moja coreczka jest potwierdzona wiec na pewno bedzie Wiktoria bo balam sie ze moze chlopak bo byla raczej wstydliwa ale dzis dwukrotnie udowodniła swoja kobiecosc hehe najwazniejsze ze wszystko oki:)

My na piłce to na szkole rodzenia teoche cwiczymy. Przy porodzie mysle ze tez chcialabym troche poskakac lepsze to niz skupiac sie na bolu:)

reklama
Poprawił sie zdecydowanie:) buzi co prawda nie pokazała,ale najwazniejsze bylo zeby dziewczynka sie potwierdziła bo juz skukieneczek nakupywałam hehe

Lenka ja już ciuszki synka posegregowałam i spakowałam do kartonów, porobiłam zdjęcia, więc tylko wystawić, ale czekam jeszcze na potwierdzenie płci :) Chociaż wielki karton dla dziewczynki też już mam, bo kuzynka mnie obdarowała po jej córce. I nie mam gdzie tego wszystkiego trzymać, a do końca czerwca chciałabym już mieć poprane i poukładane wszystko.

Polcia powodzenia!!!

A wiecie co, dziś w nocy chciałam przekręcić się na drugi bok i taki ból brzucha, biodra i nogi mnie chwycił, że nie mogłam się ruszyć, brzuch zrobił się twardy jak skała, a ja tak się wystraszyłam, aż męża obudziłam. Przeszło zupełnie dopiero po kwadransie. Zawsze zmiana pozycji w nocy sprawia mi pewien dyskomfort i ból, ale dziś w nocy myślałam, że rodzę :O

No dokładnie ja też mam ubrań bardzo dużo po chłopcu do 5roku spokojnie i wiele innych rzeczy wiec sprzedam :-D

reklama
Do góry