reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

Polcia zazdroszczę!!

Szkoda ze akurat w weekend mnie zlapalo i przeleze go w szpitalu... A gdyby to sobota nie była to pewnie dziś usg by mi zrobili i może wypuścili do domu :-)

reklama
Hej dziewczyny! Ciężki dzień dziś, normalnie tak mnie dziś emocje noszą, że szok :szok: co chwilę o coś rycze.... już się denerwuje przed tym szpitalem, przed tęsknotą za synkiem... powoli torbę już pakuje.

Miłego wieczoru i jutrzejszej niedzieli :-D

tamtusia czasem to serio ciezko wyluzowac, hormonki :D

milego :)

ale mi zachcianka wjechala wlasnie wyslalam swojego po truskawki i jogurt naturalny umre jak predko tego nie zjem, biada mu jak z pustymi rekoma wroci :D

Ostatnia edycja:
Peper, ja dosłownie przed chwilką obruciałam truskawki z jogurtem naturalnym :D
Ja mam straszne humorki ostatnio :( raz załamana, raz w skowronkach, sama siebie nie rozumiem momentami.

mam to samo ostatnie pare dni to koszmar jesli chodzi o zmiany nastroju - z rownowagi wytraca mnie doslownie wszystko ciskam sie, krzycze, obrazam i zaraz jak reka odjal jestem kochaniutka.. az do kolejnej rzeczy co mnie zdenerwuje, albo zasmuci to placze jak glupia juz uslyszalam, ze sie zamieniam w trolla jaskiniowego, to chyba najlepiej obrazuje.. no hormony co poradzic

Moja jak tak cieplo to malo ruchliwa powtarza sie sytuacja z przed kilku tygodni co tez tak cieplo bylo. A mnie to i tak martwi..

Najlepiej jak maluch ciągle buszuje wtedy mamusia spokojna, ale nie ma się co martwic pewnie w takie upały mała leniwa i nic dziwnego. Dziś tak gorąco, że ciężko wysiedziec na dworze a moje dziecko wszędzie byleby poza domem,a ja ledwo dysze

Najlepiej jak maluch ciągle buszuje wtedy mamusia spokojna, ale nie ma się co martwic pewnie w takie upały mała leniwa i nic dziwnego. Dziś tak gorąco, że ciężko wysiedziec na dworze a moje dziecko wszędzie byleby poza domem,a ja ledwo dysze

Moje dziecko tak samo ale na szczęście dala sobie wytłumaczyć ze mama nie daje rady i ze jest bardzo gorąco

reklama
Do góry