reklama
Aniolkowa trzymam kciuki. Oby wszystko było ok!
Mnie brzuch też coś pobolewa .. czuwam bo jak będzie gorzej to też mnie szpital czeka
Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie brzuch też coś pobolewa .. czuwam bo jak będzie gorzej to też mnie szpital czeka
Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka
Fanka BB :)
Aniolkowa :*
Ja od dwóch dni czuje lekkie mdłości. Podobno w trzecim trymestrze mogą wrócić dolegliwości pierwszego. Nie podoba mi się to...
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od dwóch dni czuje lekkie mdłości. Podobno w trzecim trymestrze mogą wrócić dolegliwości pierwszego. Nie podoba mi się to...
optymistkaa
Mamakulka mnie tez czasami mdli i tak sie zastanawialam o co chodzi, o losie oby nie wrocily na dobre...
Aniolkowa trzymam kciuki, najwazniejsze ze jestes pod opieka specjalistow. Trzymajcie sie.
Aniolkowa trzymam kciuki, najwazniejsze ze jestes pod opieka specjalistow. Trzymajcie sie.
hellevoet
Dziewczyny normalnie nie wiem co mi się stało jestem jakąś nienazarta. Ledwo coś wciągnę a już myślę co by tu zjeść. Czasami rzeczywiście czuje ze mi burzy w brzuchu ale czasami poprostu mam ochotę. Koszmar zaraz nadrobić wszystkie kg które wy już macie a ja nie.[emoji23] może to wina ogorkow malosolnych.
Mamakulka
Nie mów mi o ogorkach
tak bym zjadla. Robie właśnie ciasto rafaello
Ty możesz nadrabiać a my już jesteśmy z kilogramami 
Mamakulka
Asiunia1988
U mnie też mdłości od kilku dni powróciły, na szczęście tylko wieczorem od około 20 więc nie ma tragedii ale dokuczają nie powiem. U mnie też mimo jedzenia tyle co dawniej waga poszła do góry 
reklama
polcia177
No te kilogramy to chyba teraz nieuniknione ,trzeci trymestr dziecko rosnie szybko i duzo
ja to juz chyba przestane wage odwiedzac bo sie tez ostatnio zdziwilam w ciagu 3tyg przytylam 2kg znowu..
Aniolkowa.mama czekamy na wiesci. Trzymamy kciuki za Was
bedzie dobrze musi nie ma wyjscia
Aniolkowa.mama czekamy na wiesci. Trzymamy kciuki za Was