reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

Ja tam też śpioch. Jeszcze w południe godzinna drzemke mam. A jak trzeba synka do szkoly zaprowadzić to na śpioch idę. Ja rozumiem jak ktoś ma problemy ze spaniem i przez to zmęczony chodzi a ja śpię wyśmienicie a i tak zmęczona jestem. Hahaha. Może próbuje wyspać się na zapas haha

reklama
o super informacja z tymi truskawkami :)

ja mam problem z utrzymaniem snu jak juz sie obudze to musze sie nameczyc zeby usnac a tu albo siku albo glodna zawsze cos, ale w dzien sobie drzemie wiec jakos daje rade :)

nie wiem jak ja to zrobilam ale sie przeziebilam, mam zatkany nos gardlo cale zawalone i zatoki zaczely mnie bolec, ja nie wiem co z tymi zatokami mam w ciazy..

Papercut zdrowka latem tez mozna sie przeziebic ja nawet mialam zapalenie płuc a wina sa klimatyzowane pomieszczenia i przeciagi.
A co do spania jak chodzilam do pracy i musialam wstawac tez robilam sobie drzemkę w ciagu dnia :-) ale teraz nie musze wstawac wczesnie wiec leniuchuje:-)

o super informacja z tymi truskawkami :)

ja mam problem z utrzymaniem snu jak juz sie obudze to musze sie nameczyc zeby usnac a tu albo siku albo glodna zawsze cos, ale w dzien sobie drzemie wiec jakos daje rade :)

nie wiem jak ja to zrobilam ale sie przeziebilam, mam zatkany nos gardlo cale zawalone i zatoki zaczely mnie bolec, ja nie wiem co z tymi zatokami mam w ciazy..
Ojoj ja to raz przeziębiona byłam tfu tfu bardzo mi pomogła seria na przeziębienie prenatal szczególnie grypovita do rozpuszczenia w wodzie gorącej.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ja chyba juz 5, najgorszy jest bol zatok bo nigdy wczesniej mnie nie bolaly, zwariowac mozna, mysle ze normalnie jakas tabl na zatoki bym wziela i normalnie funkcjonowala a tutaj sie meczyc trzeva

reklama
ja niestety od nadmiaru truskawek mam zgagę :sad: jem po kilka.
ale dzieciom robię codziennie galaretki z truskawkami I kilka słoików dżemów już też zrobiłam.
dziś kupiłam dość ładne, więc te ładniejsze zamrożę, a z reszty znów zrobię dżem.
poza tym truskawki zawierają najwięcej witaminy C, więcej niż jakiekolwiek inne owoce.

heh, a ja muszę wstać codziennie 6:10, żeby ogarnąć małe towarzystwo I porozwozić... :baffled: wracam przeważnie o 9 z zakupami. ale dziś się muszę koniecznie położyć w ciągu dnia do jakoś słabo się czuję.

Do góry