reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2016

ja sie najadam ale potem cierpie, tylko moja ma glowke przy zoladku i mam wrazenie, ze sie zoladkiem nabijam na nia jak siedze wstaje itp no nieprzyjemne :(

reklama
Ja się nie najadam i tez cierpię, bo jeść mi się chce :) Macice już wielkie mamy i wszystko się ścisnęło, ja też już się schylić nie mogę jak siedzę, bo wszystko się zgniata, do tego zgaga mnie wieczorami już męczy nieźle :/

Kurde a ja ostatnio mam problem bo co zjem to od razu idę na tron. Sorry za doslownosc ale serio tak jest. 10 minut i juz musze. Bez sensu jeść normalnie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

mamakulka jaka przemiana materii :D ja jakos od stycznia jak medycznie sobie nie pomoge to moge i tydzien lazic bez odwiedzania lazienki, masakra w tym temacie jezu wlasnie zdalam sobie sprawe, ze jak czlowiek kupy od pol roku nie zrobilam [emoji32]

Wiesz co powiem Ci , że ja się wypróżniam dużo częściej odkąd nie jem mięsa. Mój brat nie je od niedawna i tez to ostatnio powiedział :) generalnie się zmartwilam bo przyszło mi do głowy oczyszczanie organizmu. Do tego czuje taka kule w przełyku ciągle , jakby zgaga ale bez kwasu. Jezus maria. Wiem , że to oblecha ale nie mam z kim o tym a Wy na czasie[emoji14]

haha no z kims trzeba :D ja miesa niewiele jem bo nie przyzwyczajona jestem, moze raz w tygodniu troche indyka/kurczaka i od czasu do czasu plasterek szynki

coraz wiecej dziwnych dolegliwosci, a myslalam, ze 1 trymestr byl przekichany

No ja pierwszy miałam tragiczny . Od 14 tygodnia znowu żyje ;) dobra kończę temat bo wszystkie ode mnie uciekniecie na zamknięty[emoji14]

Niunia ja też mam jutro wizytę ;) ja mam na 10 rano wiec nie musze długo czekać. A tak teraz zauważyłam , że czuje małego tylko po prawej stronie.

reklama
Do góry