reklama

beata0526
Fanka BB :)
Wlasnie nie zapytalam lekarza do kiedy magnez brac, ja dostalam jakis czas temu asparagin swietny na skurcze, a zaczelam brac mniej I wczoraj nie wzielam w nocy myslalam, ze noge mi wykreci, okropny bol.
Piszecie, ze do 35 tyg a potem odstawic, wiec co tu robic ???
A jezeli chodzi o rozwarcie to super jak sie slabo to odczuwa. Ostatnio ze mna lezala dziewczyna na sali I co sie w nocy przebudzila to mowila, ze troche ja brzuch pobolewa, jak zbadali ja nad ranem to okazalo sie ze miala juz prawie pelne rozwarcie. A ja kolejna noc wilam sie z bolu, spac nie moglam I dupa, rano dostalam kroplowke na wywolanie I caly dzien meczarni dopiero wieczorem urodzilam.
Tez wolalabym urodzic przed terminem, zeby maluch nie przekroczyl 4 kg. ale gdzie takie zamowienie zlozyc to nie Wiem

Piszecie, ze do 35 tyg a potem odstawic, wiec co tu robic ???
A jezeli chodzi o rozwarcie to super jak sie slabo to odczuwa. Ostatnio ze mna lezala dziewczyna na sali I co sie w nocy przebudzila to mowila, ze troche ja brzuch pobolewa, jak zbadali ja nad ranem to okazalo sie ze miala juz prawie pelne rozwarcie. A ja kolejna noc wilam sie z bolu, spac nie moglam I dupa, rano dostalam kroplowke na wywolanie I caly dzien meczarni dopiero wieczorem urodzilam.
Tez wolalabym urodzic przed terminem, zeby maluch nie przekroczyl 4 kg. ale gdzie takie zamowienie zlozyc to nie Wiem
Asiunia1988
I ja składam zamówienie na wcześniejszy poród żeby maluch za bardzo nie urósł, ale nie liczę na rozpoczęcie akcji wcześniej jak tydzień przed terminem...
Łóżeczko stoi u nas w sypialni cały czas ale w docelowym miejscu łącznie z pościelą znajdzie się dopiero kilka dni przed porodem a jak nie wyjdzie to i po będzie dobrze, przynajmniej kurzu nie będzie zbierać Na początku mały i tak będzie głównie w wózku (w dzień) a łóżeczko posłuży do przewijania.
 Na początku mały i tak będzie głównie w wózku (w dzień) a łóżeczko posłuży do przewijania.
U mnie dzisiaj znowu ogórki...już mam ich dość... a zauważyłam, że zielony groszek i fasolka szparagowa już tez czekają na zerwanie...do tego kilkanaście cukinii aż prosi się o zabranie z ogrodu :/

Łóżeczko stoi u nas w sypialni cały czas ale w docelowym miejscu łącznie z pościelą znajdzie się dopiero kilka dni przed porodem a jak nie wyjdzie to i po będzie dobrze, przynajmniej kurzu nie będzie zbierać
U mnie dzisiaj znowu ogórki...już mam ich dość... a zauważyłam, że zielony groszek i fasolka szparagowa już tez czekają na zerwanie...do tego kilkanaście cukinii aż prosi się o zabranie z ogrodu :/
agata320
Asiunia ja za to wiele bym dała za warzywniak przy domu, codziennie mi czegoś do obiady brakuje i na zieleniak muszę jeździć;-/ beata0526 jak to jest z tym asparginem mi teraz gin powiedziała ze mam brać zamiast witamin i mowila ze całe opakowanie to wyszłoby ze prawie do końca, nie chce zeby przez za duża ilośc magnezu potem przenoszę ciąże. Cholera wie jak brać te tabletki, tak samo z luteina mowila ze za dwa tyd mam odstawic

Karolanka
Dawaj fotke!zazdroszcze wam tych kacikowja mam w jednym rogu lozeczko w drugim komode bo to jedyne ustawienie, gdzie dziecko nie bedzie lezec przy oknie/kaloryferze i jeszcze sie moje lozko zmiesci wiec jako tako kacika dzieciecego nie ma i nie ma tego efektu wow co u wa obserwuje
zeby nie bylo ze bede latac jak glupia miedzy tymi meblami to pokoik 3x3m poza komoda lozkiem i lozeczkiem zmiescil sie tylko fotel do karmienia reszta jest w salonie

My też mamy maluszka sypialnie ale jakoś udało się tak ustawić wszystko ze mały kwadrat na poruszanie się jest [emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Magdalena T.
Przytulnie ;-) ja upycham do szuflady 

Mika06
papercut - fajniutko to wygląda 
u mnie naprzeciwko lóżka na ścianie jest szafa, łóżeczko i komoda, więc taki przytulny kącik będzie jak skończę 37tc to pościelę łóżeczko i przykryję kocem żeby się nie kurzyła
 jak skończę 37tc to pościelę łóżeczko i przykryję kocem żeby się nie kurzyła 
Teraz dziewczyny już wszystkie jesteśmy jak bomby czeka nas miesiąc narzekania bo najcięższy miesiąc przed nami
 czeka nas miesiąc narzekania bo najcięższy miesiąc przed nami  ale damy rade! Byle do 37tc a najlepiej do terminu.
 ale damy rade! Byle do 37tc a najlepiej do terminu.
ja dziś dokończyłam prasować rozmiar 62. Czuję że mam idealną ilość ubranek i że nie będzie sytuacji że dziecko czegoś nie założy oddzieliłam też rzeczy do szpitala, tylko zostało mi wyparzyć laktator, butelki i soczki no i mogę pakować torbę do szpitala
 oddzieliłam też rzeczy do szpitala, tylko zostało mi wyparzyć laktator, butelki i soczki no i mogę pakować torbę do szpitala 
Wasze dzieci też takie aktywne? Mam wrażenie że mój w ogóle nie śpi w dzień...

u mnie naprzeciwko lóżka na ścianie jest szafa, łóżeczko i komoda, więc taki przytulny kącik będzie
Teraz dziewczyny już wszystkie jesteśmy jak bomby
ja dziś dokończyłam prasować rozmiar 62. Czuję że mam idealną ilość ubranek i że nie będzie sytuacji że dziecko czegoś nie założy
Wasze dzieci też takie aktywne? Mam wrażenie że mój w ogóle nie śpi w dzień...
Papercut też mam na łóżku przymocowany ten sam organizer na pieluchy :-) 
Ah ciekawa jestem kiedy urodze... Czy przenoszę czy wcześniej...
Kurcze chyba jednak Dominik będzie... Julian różnie.... Raz się podoba a za chwilę już mniej bo będą wołać Julek..

Ah ciekawa jestem kiedy urodze... Czy przenoszę czy wcześniej...
Kurcze chyba jednak Dominik będzie... Julian różnie.... Raz się podoba a za chwilę już mniej bo będą wołać Julek..
reklama

niunia102
Kochane a mogla bym prosic o jakies zdjecie tego organizera z bliska bo zastanawiam sie czy mi sie przyda :-) i jak to w praktyce z powkladanymi rzeczami wyglada