reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja dzisiaj tez totalnie bez sił, jeszcze stwierdziłam ze taki upał i za pranie sie wzięłam. Teraz nie chce mi sie prasować.. U nas burza była i tak samo gorąco. Oby jutro sie trochę ochłodziło bo dłonie mi napuchly. Była u mnie położna, napisałyśmy plan porodu. Zrezygnowałam ze znieczulenia ciekawe jak to bedzie w szpitalu;-) rozmawiałam z nią o żywieniu i mowila ze ma bardzo duże znaczenie w ciazy. Ja niby sie ok odżywiam ale jadłam tez fastfoody, słodycze codziennie jem i coli sie napiłam. Wy tak diety przestrzegacie??

Ja cole raz na jakiś czas pije :-) no i fast food tez od czasu do czasu ale warzywa owoce tez sa w mojej diecie :-) slodkiego w tej ciazy jakos duzo nie jadlam bo mi nie podchodzi :-) jak dla mnie mozna jesc wszystko ale z rozsądkiem:-)

Czytam sobie co tam u lipcówek, a tam:
"Urodziła się Natalka 2820g 52cm dzień wcześniej cesarka. Szczegóły napisze Kamejka jak dojdzie do siebie. To pisałem ja: mąż Kamejki ;)"
Trochę mnie to rozbawiło.

Ja zdecydowanie lepiej znosiłam poprzednia ciążę (urodziłam 1 lutego) i podobnie jak wy nigdy więcej końcówki latem o ile zdecyduję się kiedyś na jeszcze jedno dziecko :)
Siedzę po pachy w przetworach, ratunkuuuu!!! Mam dość :/

Agata ja staram się jeść zdrowo, przed ciąża jadłam bardzo zdrowo ale się nie da teraz do końca [emoji1] słodyczy nie jem codziennie ale raz na jakiś czas, fast food może przez całą ciążę z 4 razy al za to pepsi owszem. To jedyna rzecz która mnie trzyma na nogach ostatnio, kawy nigdy nie piłam więc nie mam wyboru [emoji1]

[emoji173]

Wtedy zima byla mrozna i w dodatku studiowała ale jakos dawalam rade :-) bardzo miło wspominam tamta ciaze lepiej niz te latem :-) ale faktycznie najlepiej zajsc w ciaze pod koniec wakacji i rodzic ok kwiecien maj :-) bo latwiej wtedy przetrwac niz w upały

Dla nas łatwiej ale z drugiej strony dzieci w takie upały tez się męczą i mogą być marudne...Każdy medal ma dwie strony, nasze szkraby nie odczują zbytnio upałów, jeśli takowe będą :)

reklama
Do góry