reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

Agata dzięki :-* założę się że mój syn pobija Wasze dzieci na głowę ze schizami :p nawet mój mąż twierdzi że to najbardziej wkurzający człowiek na świecie... :p czyli pobił już mnie w tej dziedzinie hehe. Serio mój syn jest nie do podrobienia. Nerwus jak cholera, który nie może sobie spokojnie poleżeć bo już sapie i wrzeszczy. Wygląda jakby nas wyzywal i potem coraz głośniej. A jedzenie to masakra :p

reklama
Magdalena bardzo wam współczuje tego ciężkiego czasu. Ja rozumiem co to znaczy szpital, bo spędziliśmy 60dni w szpitalu. Miałam jednak to szczęście ze mogłam wrócić na noc do domu i wziac tą relaksująca kąpiel. Trzymajcie sie i pomysl ze to sie kiedyś skończy

A u mnie jak nie urok to... Dopiero mi znika opryszczka i zaczyna mnie bolec gardło :-/ juz ponad 2 tygodnie nie mogę całować małego :-( chyba osłabiony i zmęczony organizm reaguje i łapie infekcje.

Ale śliczne mamy te nasze maluszki Tez wam wyślę co wyrosło z mojego 1200 gram.

Moja malutka męczy się z tym katarem spać nie może drzemie na rękach a jak odłożę ja to budzi sie, aż się boję dzisiejszej nocy jak będzie taka jak poprzednia to nie wiem jak to będzie:/

a moja dalej sie drze jak opetana bez wyraznego powodu, kolo 9 chwile spala i kolo 14 z godzine ale i tak co 3 min trzeba bylo do niej podchodzic zeby sie nie wybudzila calkiem, tak to rece, cycek, skakanie na pilce i tak w kolko nawet podczas jedzenia krzyczy, myslalam, ze ja uspilam, wlazlam do wanny juz slysze, ze placze narazie tata sie nia zajmuje ale sluchac tego nie mozna takze tyle z relaksu lece z odsiecza. niech ktos mnie zabije

A mój synek od 19 słodko śpi ;)

Wredna jestem co? Pewnie mnie pokara tfu tfu ale mam grzeczne dziecko które teraz obudzi się o północy i znowu usnie jak się największym i będzie mieć sucho.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry