• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Slaba kreska na teście ciążowym

Zaciekawiona1

Początkująca w BB
Witam, mam takie pytanie. Ostatnio zrobiłam test ciążowy i pokazała sie bardzo mało widoczna kreska. Następnie zrobilam test Clear blue który pokazuje w którym tygodniu ciąży prawdopodobnie moge byc ale pokazal brak ciąży, ze względu na okoliczności wizytę u położnej mam wyznaczoną dopiero na 22 grudnia :(
Termin kolejnej miesiączki za 10 dni
Czy moze to oznaczać ciąże?
Dodam ze nie biorę żadnych leków, nie mam problemów z tarczycą ani żadnych problemów zdrowotnych.
16068339101064096687127582569661.jpg

reklama
Jeśli dobrze zrozumiałam jesteś 10 dni przed @? W takim wypadku Twoje cykle musiałyby chyba trwać z 50 dni żeby teraz jakiś test miał szansę to wykryć. Ale tak na teście coś widać.
Witam, mam takie pytanie. Ostatnio zrobiłam test ciążowy i pokazała sie bardzo mało widoczna kreska. Następnie zrobilam test Clear blue który pokazuje w którym tygodniu ciąży prawdopodobnie moge byc ale pokazal brak ciąży, ze względu na okoliczności wizytę u położnej mam wyznaczoną dopiero na 22 grudnia :(
Termin kolejnej miesiączki za 10 dni
Czy moze to oznaczać ciąże?
Dodam ze nie biorę żadnych leków, nie mam problemów z tarczycą ani żadnych problemów zdrowotnych. Zobacz załącznik 1208866

reklama
Jeśli masz cykle 30 dniowe nawet mniej więcej to znaczy że jesteś w 20 dc. Nawet gdyby owulacja była w 16 dc to czas na zagnieżdżenie jest od 6 do 12 dni. Czyli czysto teoretycznie gdyby było to 6 dni a owulacja z jakiegoś powodu była u Ciebie 2 dni wcześniej to jest jakiś 0.0001 % szans, że test już to wykrył. Nie mówię, że ciąży nie ma bo może rzeczywiście owulacja była szybciej. Proponuję za jakieś 5 dni powtórzyć test po prostu [emoji3590]
Ok 30dniowe cykle, nie mam @ regularnej do dnia niestety [emoji17]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry