reklama

Śląskie brzuszki:)-Majówki 2014

reklama
Nasze orzeszki rosną jak na drożdzach :D a dziwi mnie że takie leciutkie...:)
w sumie też myślałam o godzinie spotkania, bo jakbyśmy się spotkały o 15 a o 16 już ciemno to bez sensu ...
Może faktycznie tak na 13, akurat zjemy obiadek w osiołku :))
Oby nam dopisała pogoda w miarę i samopoczucie :D
I ja też będę na dworcu czekać bo wstyd się zgubić w Katowicach a ja nie bardzo wiem gdzie jest Mariacka:baffled:
A jak się "poznamy" bo w sumie nie widać po nas zaawansowanych ciąż, a pisanie typu "będę w czarnym płaszczu" może być trochę zgubne :D

moze umowimy sie pod jakims konkretnym miejscem na dworcu tam sa rozne sklepiki, knajpeczki etc;P hehe a poza tym to mozemy sie umowic ,ze kazda bedzie cos trzymac w rece?:P jak na randce w ciemno hahaha:D tylko co by tu wymyslic?:D

Jestem za ;-);D mam 60 km do Katowic:P Mamunia jak masz ochote tez oczywicie podjedz do nas;-)

Ja nawet nie wiem ile mam kilometrów:szok:.

Nasze orzeszki rosną jak na drożdzach :D a dziwi mnie że takie leciutkie...:)
w sumie też myślałam o godzinie spotkania, bo jakbyśmy się spotkały o 15 a o 16 już ciemno to bez sensu ...
Może faktycznie tak na 13, akurat zjemy obiadek w osiołku :))
Oby nam dopisała pogoda w miarę i samopoczucie :D
I ja też będę na dworcu czekać bo wstyd się zgubić w Katowicach a ja nie bardzo wiem gdzie jest Mariacka:baffled:
A jak się "poznamy" bo w sumie nie widać po nas zaawansowanych ciąż, a pisanie typu "będę w czarnym płaszczu" może być trochę zgubne :D

spokojnie mnie na pewno poznacie, wyglądam jakby po spotkaniu od razu na porodówkę kierunek:tak:

Ja bym przyjechała bardzo chętnie, tylko, że mnie z kolei bardziej pasuje dzień powszedni, no i dojazd też dużo lepszy jest wtedy, ja przez te moje cholerne nogi tylko na stojąco mogę podróżować to niewielki mam wybór. No i tylko Dworzec wchodzi w grę, bo Katowice znam tylko z dworca.

reklama
Hmm ja i tak siedzę w domu całymi dniami ;]
Więc to dla mnie bez różnicy...
A że do Katowic mam chyba 10 autobusów co jeżdżą co 10 minut to wiecie :P
Tylko też nie wiadomo czy w tygodniu będzie wszystkim pasować bo jeszcze niektóre pracują, lekarze poumawiani itp...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry