• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Słodkie mamy :-)

reklama
kinderek no wlasnie :) ja po podgrzanym chlebku mam cukry ok:) zjadam zawsze 1 zlozona kanapke z plastrem wedliny i luz :) bo mi się juz przejadl taki zwykly.

Mam dzis kiepski dzien, czekam na te wizyte, moze ona mi humor poprawi :(

edyta-super!

Marja co u Cb?

Ostatnia edycja:
kinderek no wlasnie :) ja po podgrzanym chlebku mam cukry ok:) zjadam zawsze 1 zlozona kanapke z plastrem wedliny i luz :) bo mi się juz przejadl taki zwykly.

Mam dzis kiepski dzien, czekam na te wizyte, moze ona mi humor poprawi :(

edyta-super!

Marja co u Cb?
też uwielbiam tościki.....ale jak poczytałam to nie robiłam....moze jutro spróbuję ? Fajnie, ze cukier ładny !!!!!

Przed chwilką zadzwoniłam do gin.- innego niż chodzę mam jutro wizytę. Trochę mnie niepokoi to co mi powiedziała moja- że łożysko jest stare i ma złogi. boję się i wolę sie upewnic co mi grozi. i co to oznacza. Moja na temat cukrzycy nie bardzo wie, nawet nic nie powiedziała, a łozysko- stwierdzila- od cukrzycy i nic więcej. Wizyta u niej za miesiąc- więc musze iść po poradę do innego. bo oszaleję.non stop o tym myślę.

Natalia dzięki.....mam stewię i wyczytałam ze w ciązy nie za bardzo.....Skusiłam się na ten budyn i to bez cukru z odrobinką soku- nigdy więcej do końca ciąży......nigdy.....cukier po godzinie 185.....masakra......:szok::baffled:

reklama
dlaczego nie za bardzo? w tej poradni, do której chodzę polecają stewię i nawet profesorek z tej kliniki pisał o tym w internecie.
zerknij: LEKARZ RADZI – Cukrzyca i ciąża › StewiaPolska.com
Ja jem budyń czy kisiel słodzony stewią właśnie tylko staram się nie jeść więcej niż kubek i cukry ok:-) Ostatnio nawet na grysik sie pokusiłam bo uwielbiam i też ok
no widzisz.....dlatego kupiłam stewię, a potem wyczytałam, ze ble....co szkoła to inna nauka......nie bedę więcej ryzykowac z budyniem....na szczęście w miarę spada- teraz mam 135 mg %, a w głowie karuzela, wcześniej mnie aż zmuliło i musiałam zwymiotowac.....:szok:
:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry