• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Słodkie mamy :-)

Eeee nie jest tak źle bo po śniadaniu cukier 103 ale podzieliłam sobie śniadanie na 2 części.
Aisha to kiszka z tymi swiętami:-( ale jak nie możesz liczyć na nikogo to chociaż skromnie z mężem sobie poświetujcie. Taki czas razem spędzony tylko na dobre wam wyjdzie:-):tak:
Ależ wy paskudy jesteście tylko co rusz mi smaka robicie na jakieś słodkości.
Dzisiaj na pewno zjem mały kawałeczek ciasta:wściekła/y:;-):-)

reklama
Nas wszystkie rusza na słodkie-:) Bo za długo już- bynajmniej mi. Ja kawe zwykłą piję 1 raz dziennie- mam niskie ciśnienie- a poza tym to inke, kawe zbozową. Na herbaty to już patrzeć nie mogę:no:
U nas słoneczko świeci ale zimno.Chałupa posprzątana i zaraz wybieram się na zakupy.

Hej.....u mnie też ziminca jak nie wiem.....rano - 15 i słońce.....cukier na czczo 91, a po śniadaniu zaraz zmierzę, bo znów spałam dłużej, w nocy nie mogę spać- zasypiam ok 4-ej....wrrrrr.
Aisha co do serników to wiadomo, ze bez słodzików- podałam tak jak na dukanie robiłam, dziewczyn chcą stewią zastąpić.....:tak:
Miłego dnia życze i spadam, bo Niedziela Palmowa bez palmy będzie....:baffled:

ja kupiłam gotowy sernik i zrobiłam. na podwieczorek na pewno się skuszę. nie podaruję:-)
teraz robie obiad. gotuje skrzydelko z indyka i chyba do tego zrobie kaszę.
moje dziewczynki zażyczyły sobie spagetti. kurde kuchnia na dwa garnki to nie dla mnie:)

Edyta a dlaczego nie zjesz spagetti? Ja normalnie dosyć często jadam(uwielbiam) tylko ciemny makaron gotuję i tak bardzo al dente bo rozgotowany cukier podnosi i jest ok. Spróbuj sobie może dla ciebie też będzie dobre

Mi kurcze po kaszy gryczanej rozgotowanej skacze cukier, ale mam dzis taki zly dzien, ze zjadlam kawalek ciasta, bo z muffinek nic nie wyszlo, ale wyratowalismy i wyszlo ciasto...a szkoda gadac...Pewnie cukier bede miec mega...Sprobuje wypic hektolitry wody, moze pomoze,w co wątpie.
Kurcze ach ten serniczek.
Macie racje, ze ta dieta juz tak dlugo...

Ostatnia edycja:
No to slodki dzien mamy:-) i dobrze - taka sobota tez byc musi :-)

Ja wlasnie muffinki do piekarnika wstawilam - dla synka z m&m sami , a reszta z zurawina mrozona , i z malinami - pozniej opedzluje - dzis zjem 2 :-)

reklama
a ja też na słodko:-) już mam dośc picia samej wody i herbaty i na 2 śniadanie wypiłam szklankę soku pomarańczowego...pycha:-D i cukier szok 85tylko:-) chyba pozwolę sobie częściej na taką przyjemność:-)
marja, edyta ależ smakowite muszą być te wasze ciacha:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry