• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Słodkie mamy :-)

no wiem, że ta cholerna mandarynka. - juz chyba do konca ciązy jej nie ruszę. żurawina kilka ziarenek- suszona. więc tez może być. A czort z tymi moimi zachciewajkami:)
Idę zaraz na imprezę ze znajomymi. musze wziąść coś ze sobą do jedzenia- bo oczywiście dla mnie nic tam nie będzie:(
miłego wieczorku:)

Ostatnia edycja:
reklama
takiego smaka mi narobiłyście tym sernikiem i co? okazało się, że jutro na imieniny idę i napewno skosztuję kawałeczek pieczonego serniczka:-) ostatnio na chrzcinach też zjadłam malutki i było ok:-);-)

kinderek chrzciny przeżyłam to i w świeta dam radę:-) po prostu musimy sobie byfet bardziej pod siebie przygotować.
Ja będę robić jajeczka z sosem chrzanowym, sałatkę z porów i drugą z gotowanych pieczarek. obie sprawdzone z chrzcin i cukier ok. I jeszcze jak mi się bedzie chciało to zrobię galaretki drobiowe ale to nic pewnego. obiadu się u nas w domu nie gotuje, ew. żurek z jajkiem ale to najwyżej nie bedę jadła albo odrobinkę. Damy radę te świeta ogarnąć;-):-)

o marja dzięki to może pokuszę się o odrobinkę. Ja teraz po kolacji (serek ziarnisty z pomidorem) i 2 kromki chrupkiego miałam 80:szok: Normalnie jakiś rekord swój pobiłam bo tak ładnie nisko to jeszcze nie było a na noc mam już kisielek przygotowany, jupppiiii:-D

Cześć dziewczyny. ja wczoraj po kolacji 118. na imprezie zjadłam- sórówke z pekinki i potem 3 kawałki sledzika.A powiem Wam jakie ciasto przede mną stało- mniam normalnie ślinka mi ciekła. przyszłam do domu o 23 zmierzyłam sobie cukier i miałam 68.:dry:
Dziś na czczo 91 po śniadaniu 101. czyli ok. ale zaraz się chyba dalej położę spać - jakaś nie wyspana jestem.
:happy2:

Natalia ja kawke tylko zbozowa pije co dzien, albo nawet 2 razy dziennie. Widze ze naskrobalyscie sporo. U mnie ze swietami sie rypnelo...eh...szkoda gadac, zawiedli mnie po maxie, takze swiat to ja chyba zadnych nie bede miala :-( Ja wczoraj zapomnialam o posilku nocnym- nie wiem jak to sie stalo ;-), ale dzis cukier na szczescie 90. Zaraz jem sniadanie leciutkie, zeby cukier nie skoczyl, na II sobie na wiecej pozwole. No te serniki to spoko, tylko ten slodzik, a calkiem nieslodkie to chyba niedobre bedzie kurde. Mnie naszla chec z kolei na muffinki, strasznie bym zjadla takie z budyniem, czekolada- mniam! ale moge sie pozegnac...kolejny dzien w wyrze, eh...

reklama
Aisha no ja tez chce muffinki:-) to chyba na te nasze dziewczyny takie smaki mamy:-). Ale ja muffinki jadlam i cukier mialam ok - tzn jadlam przed spacerem z synkiem juz ze 2 razy - i takmysle,ze zrobie je dzis - jadlam z jablkami , a zrobie dzis z owocami moze z truskawkami - i tak na podwieczorek zjem albo przed wyjsciem z domu .Dla synka i meza zrobie z wieksza zawartoscia -ale mi wystarczy i taka zwykla:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry