• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Słodkie mamy :-)

No i po tym cieście 130 cukier, wiec nie tak tragicznie. nie dlugo podwieczorek, nie chce mi sie nic kombinowac wiec zjem platki z mlekiem i juz. Fajne te muffinki, ja za duzo ciasta nalalam i sie wylalo wszystko:wściekła/y: Nastepnym razem dam mniej...A takie fajne byly, bo z aromatem pomaranczowym, budyniem czekoladowym i jablkiem...

edyta i co zrobilas taki normalny? z torebki? a co do kawy to ja z nadcisnieniem, wiec nie moge zwyklej, oj juz dawno, dawno nie pilam.

Ostatnia edycja:
reklama
Aisha kupiłam z paczki i zrobilam. już się delektowałam:happy2::-) ależ mi sie miło zrobiło- uuuu
jeszcze troche i zmierze sobie jak po nim. zobaczymy. ale jak będzie wyższy mówi sie trudno- za tyle przyjemności- :)
i cukier- tylko 96 hura - warto było:)

Ostatnia edycja:
Ja dziś zjadłam na obiad makaron pełnoziarrnisty z 3 pulpetami w sosie koperkowym i de tego wymyśliłam na szybo sałatko- surówkę: trochę mixu sałat, roszponka, pomidory, ogórek św, trochę oliwy z oliwek, trochę octu winnego, ociupinka miodu i musztardy ziołowej....pycha.....myślałam, ze pęknę, a cukier 121 mg %.....na deserek 1 czekoladka jakaś niemiecka pakowana tak pojedynczo i 2 żelki Haribo.....a co....:-D

No ja dzis tez zaszlalam :-) - po muffince 102:-)!!! wiec zjadlam jeszcze jedna i poszlismy na zakupy wiec spalilam tez pewnie szybko. Teraz zjadlam miseczke kaszy mannej - pewnie wywali cukier ale trudno tak mi sie marzyla ,ze musialam:-) . Od poczatku ciazy bardzo duzo mleka pilam - od diety przestalam prawie je pic - a teraz jak zjadlam ta kasze to mala zaczela szalec - pewnie poczula znajomy smak :-)

Najgorsze jest to, ze ja bym zjadła sama niewiadomo co.....tzn ja wiem co bym wciągnęła, ale nie wolno:-( , ale mam na myśli, by tak w miarę dietowo- wrąbałam teraz dużą kalarepkę....:baffled:

No ja dzis tez zaszlalam :-) - po muffince 102:-)!!! wiec zjadlam jeszcze jedna i poszlismy na zakupy wiec spalilam tez pewnie szybko. Teraz zjadlam miseczke kaszy mannej - pewnie wywali cukier ale trudno tak mi sie marzyla ,ze musialam:-) . Od poczatku ciazy bardzo duzo mleka pilam - od diety przestalam prawie je pic - a teraz jak zjadlam ta kasze to mala zaczela szalec - pewnie poczula znajomy smak :-)

ja mam o tyle dobrze, ze nie lubię mleka.....:no:

Dobra kobietki potrzebuje waszej pomocy.... Ide w pon do tego szpitala i musze sobie coś do jedzenia wziąć bo wiadomo jakie ejst szpitalne żarełko.... co mozna na przegryzke?? co do kanapek?? ogorek zielony??serek biały chudy?? sama nie wiem jak to u mnie będzie wygladac A używacie słodzików??

Dobra kobietki potrzebuje waszej pomocy.... Ide w pon do tego szpitala i musze sobie coś do jedzenia wziąć bo wiadomo jakie ejst szpitalne żarełko.... co mozna na przegryzke?? co do kanapek?? ogorek zielony??serek biały chudy?? sama nie wiem jak to u mnie będzie wygladac A używacie słodzików??

Ja bynajmniej nie słodzę i nie używam żadnych słodzików. Warzywa możesz sobie wziąść, owoce. nie wiem jak to jest u ciebie ale jak zostaniesz dłużej to ci dadzą jedzenie dietetyczne- bynjamniej powinni. ale w razie co weś coś sobie:)

reklama
Super Marja......:-)
Ja zjadłam na kolację parówkę chuda jakąś, do niej 2 pomidorki z cebulką, troszkę ketchupu i resztkę surówki od obiadu, kromkę od brzegu, więc maleńką......za chwilke pomiar....:baffled:
Mysiaku.... myślę, że spoko możesz wziąć warzywka 9 ogórki, pomidorki, rzodiewki), jabłka, twaróg to nabiał i różnie na niego reagujemy, jakiś jogurt naturalny, trochę otrąb owsianych.....zależy co lubisz i każda z nas wie po czym cukier nam skacze.....;-)
Jestem w szoku....cukier tylko 106 mg %.....jupiiiii !!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry