reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Słowa, słówka, teksty, tekściki...

WOw super usłyszev mamusiu kocham cie:-) ale te wasze Szkraby rozgadane:tak: ostatnio po spotkaniu z Antka rowiesnikami wiekszosc tez bardzo ładnie mowiła i to zdaniami:tak:

ale oprócz Antosia jest jeszcze jasio który tez mówi po chinsku:tak:
Maarta pewnie tak :-D:-D
A jak u was?Ruszyl sie Antos z mowieniem czy dalej etap Victorka ;-)
ciagle to samo;-) chociaz jakby cos ruszyo, zaczał mówic coraz wiecej wyraźnie;-) no i w koncu zaczal nazywac przedmioty jednym słowem, bo do tej pory to za każdym razem co innego mówił:-)
Vici ale mysle, że w wakcje chlopaki sie jakoś dogadaja:-)

reklama
Rozgadają się wam chłopaki ani się obejrzycie!
Julek też mi już wszystko powie - wygodne to :tak: Niania nie może mieć przede mną tajemnic :-D
Niektóre słowa jeszcze przekręca, ale najbardziej ubawił mnie jak ostatnio bawił się moimi uszami, pokazuje na kolczyki i mówi:
"Mamusia pokaź kuciki od tatusia-węzia" - ten wąż to od męża :-D Ale ktoś może pomyśleć, że Tomek ma węża w kieszeni.

Ja to mysle ze Maja, Antos i Victor pojechali do Chin i zapomnielismy im kupic bilet powrotny :-):-):-)

U nas Maja odkad chora to jest starszna ttylko jeczy jeczy i jeczy, Jedynie teraz tylko bierze reke nasza i mowi chodz chodz, A druga wersja chodz chodz plosie.

reklama
Do góry