reklama
K
kasiula matula
Gość
no właśnie na tym polega WIARA ze nie mozesz dotknąć a wierzysz ufasz
może założmy wątek o swoich przekonaniach co do religii
jeszcze 36 dni do ślubu
może założmy wątek o swoich przekonaniach co do religii
jeszcze 36 dni do ślubu
K
kasiula matula
Gość
ja bede miala z wypożyczalni suknie dość prostą 
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
A mój ślub już za 8 dni :-)
Ja też się pochwalę swoją sukienką :-) Zdjęceie pochodzi z dnia pierwszego przymierzenia. Skromna, ale ładna. I szkoda, że zdjęcie trochę niewyraźne - nie oddaje jej uroku.
Obawiam się tylko trochę, że zamarznę, bo temperaturki już coraz niższe...a futerko - kurteczka, którą wypożyczyłam chyba ne zastąpi cieplutkiej puchówki :-)
Ja też się pochwalę swoją sukienką :-) Zdjęceie pochodzi z dnia pierwszego przymierzenia. Skromna, ale ładna. I szkoda, że zdjęcie trochę niewyraźne - nie oddaje jej uroku.
Obawiam się tylko trochę, że zamarznę, bo temperaturki już coraz niższe...a futerko - kurteczka, którą wypożyczyłam chyba ne zastąpi cieplutkiej puchówki :-)
K
kasiula matula
Gość
ładna sukieniusia ja tez mam bardzo prostą 
K
KingaP
Gość
bardzo ładna i sukienka i dziewczynka!!! Ja też miałąm bardzo prostą sukienkę, uważam, że te mają urok...
a co do temperatur, nie martw się, emocje Cię rozgrzeją, zapewniam
a co do temperatur, nie martw się, emocje Cię rozgrzeją, zapewniam
magdalenaB
marcowa mama 06'
catherinka : sliczna suknia. ja tez mialam prosta: jednoczesciowa, bez trenu, na ramiaczkach, ale chyba juz ja widzialyscie. najpiekniejsze mysle sa proste fasony bo nie zagluszaja piekna panny mlodej. bo w tym dniu jak nigdy pozniej jest b. piekna, emanuje z niej radosc i milosc, wiec po co to tlumic jakimis zbednymi dodatkami... 
reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Catherinka, bardzo ładna sukienusia, ja też miałam skromną 
Podziel się: