reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
10 min takim zwyklym rteciowym. A czytam teraz ze taki bialy sluz tez moze wystepowac na samym poczatku zaraz po zaplodnieni wiecie cos o tym?wiem wiem bardzo sie nakrecam i moze glupiutkie pytania zadaje ale tak bardzo bym chciala:zawstydzona/y:

reklama
Malutka a czemu nie kupiłaś tak jak ci mówilam owulacyjnego???? elektronicznego nimi sie mierzy nawet tylko 60 s. (ja tak mierze)
wiesz kto pyta nie błądzi!!!!
a śluz masz typowy niepłodny!!!! i nie drąż bo sie wykończysz tymi insynuacjami! :)

Malutka zwyklym rteciowym w pochwie mierzy sie 5 minut (przynajmniej takie jest wskazanie w metodzie Rotzera).
Obserwuj codziennie sluz, zapisuj obserwacje, potem bedziesz mogla porownywac jak to wyglada u Ciebie w cyklach... nie mozna sie wzrowac na obserwacjach i odczuciach innych dziewczyn - u kazdej z nas moze cykl moze wygladac troche inaczej...
No i zycze CIERPLIWOSCI :tak:

wiem teraz mi sie nabardziej cierpliwosc przyda 6 grudnia zrobie test jak @nie przyjdzie dam Wam znac co i jak buziaki;-)

dziewczyny a miala ktoras tak ze temperatura po owu sie niezmieniala bo ja mam tak jak wzrosla do 36,8 to juz czwarty dzien sie nie zmienia

Malutka wazne ze temperatura nie spada ponizej poziomu lini podstawowej temperatur... polecam poczytac troch o obserwacji cyklu (np. www.iner.pl; www.npr.pl; psnnpr.com ... itp). No a na 28 dni masz wiele cykli udostepnionych i mozesz poczytac i pogladac jak to u innych dziewczyn wyglada...

Witam...
Miałam robiony monitoring cyklu...no i dzisiaj a najpóźniej jutro ma nastąpić pękniecie pęcherzyka...
Miałam zapytać o to Ginkę ale zapomniałam :no:... i i i i... pytam Was...
Czy jest możliwa owulacja...zapłodnienie przy białym śluzie ??:rofl2:
...Ginka twierdzi że wszystko książkowo...- tylko działać.... Hmmmmm....

Łazi mi po głowie to non stop.... Może któraś z Was mi pomoże...:tak:

reklama
Witam wszystkich!
Jestem poraz pierwszy na tym forum.... mam do was prosbe dziewczyny... od dluzszego czasu z mezem staramy sie o dzidziusia (grubo ponad pol roku) no i jak narazie sie nie udaje od niedawna prowadze wykres na FF i prosilabym o interpretacje... zazwyczaj cykle mam 24-26 dni (dzisiaj jest 24) - mialam objawy identyczne jak przed miesiaczka (poza tym ze bardzo bolaly mnie jajniki - jak nigdy wczesniej) ale jak narazie @ nie przyszla - czy jest mozliwe ze wkoncu sie nam udalo ? ponizej podaje link do wykresiku:
2bc351 Ovulation Charts

Nie lubie sie podpalac zawczasu aby sie nie rozczarowac dodam ze ostatnio sie zrobilam bardzo senna... i zaczynam miec apetyt na rzeczy za ktorymi niebardzo przepadalam wczesniej! Z gory dziekuje za odpowiedz.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry