Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czy umiecie zrobic smaczna zupe bez dodatków typu vegeta? czyli bez glutaminianu.. ja od dłuzszego czasu próbuje sie od tych dodatków uwolnic, ale nie moge, i zawsze na koniec chociaz pół łyzeczki vegety dodam :-(
jak to sie robi?
Iza - tajemnica tkwi w warzeniu zupy a nie jej gotowaniui uwaga z marchwia
nie za duzo.
Ja zawsze myślałam, że warzenie = gotowanie...ale może się mylę;-)co to znaczy "warzenie" ? wiem tyle, że nie ma nic wspólnego z ważeniem![]()
No nie maco to znaczy "warzenie" ? wiem tyle, że nie ma nic wspólnego z ważeniem![]()
Ja rosoł tez gotuję na malusim ogniu i bez kostki jest obrzydliwy, chocby sie wrzuciło dużo warzyw i pojedynczych przypraw typu listek,sol czy pieprz...ja w takim sposób gotuję rosół, dzięi czemu jest klarowny.. próbowałam go gotowac bez kostki, ale wychodzi taki.. nijaki.. a niby go warzę.. więc wic tkwi także w odpowiedniej przyprawie..
Ja rosoł tez gotuję na malusim ogniu i bez kostki jest obrzydliwy, chocby sie wrzuciło dużo warzyw i pojedynczych przypraw typu listek,sol czy pieprz...