Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy umiecie zrobic smaczna zupe bez dodatków typu vegeta? czyli bez glutaminianu.. ja od dłuzszego czasu próbuje sie od tych dodatków uwolnic, ale nie moge, i zawsze na koniec chociaz pół łyzeczki vegety dodam :-(
jak to sie robi?
Iza - tajemnica tkwi w warzeniu zupy a nie jej gotowaniui uwaga z marchwia
nie za duzo.
Ja zawsze myślałam, że warzenie = gotowanie...ale może się mylę;-)co to znaczy "warzenie" ? wiem tyle, że nie ma nic wspólnego z ważeniem![]()
No nie maco to znaczy "warzenie" ? wiem tyle, że nie ma nic wspólnego z ważeniem![]()
Ja rosoł tez gotuję na malusim ogniu i bez kostki jest obrzydliwy, chocby sie wrzuciło dużo warzyw i pojedynczych przypraw typu listek,sol czy pieprz...ja w takim sposób gotuję rosół, dzięi czemu jest klarowny.. próbowałam go gotowac bez kostki, ale wychodzi taki.. nijaki.. a niby go warzę.. więc wic tkwi także w odpowiedniej przyprawie..
Ja rosoł tez gotuję na malusim ogniu i bez kostki jest obrzydliwy, chocby sie wrzuciło dużo warzyw i pojedynczych przypraw typu listek,sol czy pieprz...