reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

spacerówka która sie sprawdzila

przepraszam, nie moge wkleic linka :wściekła/y:
i zjadlo mi czesc posta :wściekła/y:

wiec dokoncze
nie jest bez wad:
jak w typowej parasolce po rozlozeniu oparcia do spania, nic nie wyciagnie sie z kosza ani nic nie wsadzi
troche zaczely skrzypiec kolka
acha, i pasow nie da sie odpiac, uwazam to za duza wade

reklama
Witam
My zakupiliśmy Chicco CT 0,5. Jest świetna!
Młoda odrazu ją polubiła lekka i zwinna co dla mnie było najwazniejsze. Wprawdzie teraz już stoi sobie od dawna w piwnicy nie używana ;-) ale i tak jestem z niej baaardzo zadowolona.

Witam, my mamy wózek spacerowy Chicco Ct 05.
To wygodny, lekki i mały wózek typu parasolka o bardzo ładnym wyglądzie [rzecz jasna kwestia gustu]. Kolorystyka bardzo estetyczna [wiele opcji do wyboru].
Wózek składa się do formatu parasolki, ma wygodny uchwyt. Łatwo można go przenosić. Zajmuje mało miejsca w bagażniku.
Oparcie oczywiście regulowane, podnóżek można ustawić w jednej z dwóch pozycji. Budka opatrzona okienkiem z przezroczystej folii. Wózek ma kieszeń oraz "kosz" na zakupy pod spodem. Obrotowe przednie koła można zablokować, kiedy się jedzie po nierównej powierzchni. Koła tylne wyposażone są w sprzężone hamulce.
Cena ok. 450 zł.

Powiem tyle, wózek przeszedł testy w terenie. Wakacje na Roztoczu [piach, wystające korzenie, pagórkowaty teren] bardzo łatwo się prowadzi, jest lekki i praktyczny, bezproblemowy. SZCZERZE POLECAM

Pozdrawiam ciepło
Inja, mama Madzi (2 latka i 1 miesiąc)

witam
czy posaida któras z mam chicco ct 0,4 ???jakie sa wasze opinie .??

Ja jestem wózkocholiczką ;) przerobiłam już pare modeli .
Najlepciejszy wg mnie w spacerówkach jest chicco trekking :)
U nas sie bardzo fajnie sprawdza .Jestem zadowolona

My też mamy Chicco Ct 0,5 i też jestem baaardzi zadowolona. Leciutka zwrotna, nawet spory kosz na zakupy ( jak na parasolkę) a co najważniejsze Macio dobrze się w niej czuje. Słowem polecam.:-)

Ja jestem wózkocholiczką ;) ...

Znam to, ja tez przerobiłam parę modeli...

A to moje doświadczenia :rofl2:

Chicco enjoy - rozklekotał się, a mała nie chciała w nim leżeć, nie wygodne oparcie :-(

peg pereg aria - wszystko pięknie, lekki, świetnie się składa wygodny, ale bez podnóżka rególowanego, to mi przeszkadzało

mamas&papas ora/luna jak na taki duży wózek mało miejsca dla dziecka

Teraz mam zappa :rofl2: W nim sie nic nie rególuje :sorry2: ale Moja mała juz nie spi na spacerach :tak: świetnie się prowadzi, nawet jedna ręką. Jedzie po śniegu błocie i wertepach no i mieści się wszedzie :tak:

reklama
ja polecam spacerówkę Graco Mojo, jest super no i cena na allegro prawie o połowe niższa niż w sklepie. ja dałam za swoją w sklepie 390 zł:angry::wściekła/y::wściekła/y: a na allegro zobaczyłam za 250 zł i do tego był pałąk, parasolka, folia wiec tylko allegro 140 zł w kieszeni:tak:
ale jestem zła na siebie za ta spacerówke, że kupiłam od razu w sklepie zamiast przyjsc do domu i zerknąć na allegro
fotelik juz kupiłam na allegro tez duzo taniej niz w sklepie, prawie połowe

Do góry